Antena 3 CNN Festivalul Enescu Ce bilete mai sunt disponibile la concertele din Festivalul Enescu

Ce bilete mai sunt disponibile la concertele din Festivalul Enescu

Ce bilete mai sunt disponibile la concertele din Festivalul Enescu
22 Iun 2015   •   16:31

Magia există. Revine la Bucureşti, în perioada 30 august – 20 septembrie 2015, odată cu ediţia XXII a Festivalului Internaţional ”George Enescu”. Mari orchestre ale lumii, dirijori faimoşi, interpreţi celebri vor intra într–un dialog magic: un dialog al muzicii, creaţiei şi excelenţei artistice.

Organizatorii festivalului au făcut publică o listă cu concerte la care, dacă vă grăbiţi, mai puteţi găsi bilete. Sunt concerte impresionante ale unor artişti renumiţi, dintre care îi menţionăm pe Zubin Mehta, care a dirijat Concertul de Anul nou de la Viena anul asta, violonista-vedetă Sarah Chang care o sa interpreteze Concertul pentru Vioara de Sibelius la 150 de ani de la nasterea compozitorului.

De asemenea, mai sint citeva bilete la Simfonia a III-a de George Enescu interpretata in premiera pe o scena romaneasca de Royal Liverpool Philharmonic Orchestra si sub bagheta dirijorului rus Vasily Petrenko. Dar si la Ultimele patru cantece, compuse de Richard Strauss pemonitoriu, nu cu mult timp inainte sa moara, in interpretarea unei soprane considerata in top 10 in lume, Anja Hareteros – care este si o prezenta extravaganta din punct de vedere vizual. 

Lista completa a concertelor pentru care mai sunt disponibile bilete este aici.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close