Antena 3 Festivalul Enescu Festivalul Internaţional "George Enescu", pe lista marilor festivaluri europene de muzică clasică

Festivalul Internaţional "George Enescu", pe lista marilor festivaluri europene de muzică clasică

de Antena3.ro    |    25 Iul 2011   •   20:17
Festivalul Internaţional "George Enescu", pe lista marilor festivaluri europene de muzică clasică
Sursa foto: Foto: www.festivalenescu.ro

Publicaţia britanică The Independent a inclus Festivalul Internaţional "George Enescu" pe lista marilor evenimente muzicale europene, relatează Mediafax.

Festivalul românesc a fost menţionat astfel alături de Festivalul de la Bayreuth (Germania), Verbier (Elveţia), Aix-en-Provence şi Saint-Denis (Franţa).

Un rol important în extinderea popularităţii acestor evenimente îl are promovarea lor pe Internet şi tehnologia webcasting, care le permite fanilor de muzică clasică să vizioneze concertele de acasă, pe calculator.

Această opţiune este valabilă şi pentru festivalul Enescu. Finalele concursului pentru pian şi vioară, Gala Laureaţilor şi evenimentul inaugural de pe 1 septembrie, pot fi urmărite pe www.festivalenescu.ro.

A XX-a ediţie a Festivalului Internaţional "George Enescu" are loc între 1 şi 25 septembrie 2011 în Bucureşti, dar se va ţine şi în Cluj-Napoca, Timişoara şi Sibiu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close