Antena 3 CNN Festivalul Enescu Juriul de specialitate a decis concurenţii calificaţi pentru Finala Concursului Enescu, Secțiunea Vioară: Roudine Fedor (Franța), Bae Wonhee (Coreea de Sud) și Ștefan Tarara (Germania)

Juriul de specialitate a decis concurenţii calificaţi pentru Finala Concursului Enescu, Secțiunea Vioară: Roudine Fedor (Franța), Bae Wonhee (Coreea de Sud) și Ștefan Tarara (Germania)

Juriul de specialitate a decis concurenţii calificaţi pentru Finala Concursului Enescu, Secțiunea Vioară: Roudine Fedor (Franța), Bae Wonhee (Coreea de Sud) și Ștefan Tarara (Germania)
17 Sep 2014   •   12:26
Prinre aceștia este și violonistul de origine română stabilit în Germania Ștefan Tarara, în vârstă de 28. Rezultatele Secțiunii de Vioară a Concursului Internațional „George Enescu” au fost anunțate  marți seară.

Semifinala Concursului Internațional „George Enescu”, secțiunea vioară, s-a desfășurat marți, 16 septembrie 2014, la Ateneul Român. Juriul de specialitate a decis concurenţii calificaţi pentru Finala Concursului: Roudine Fedor (Franța), Bae Wonhee (Coreea de Sud) și Ștefan Tarara (Germania). Puteți găsi detalii despre concurenții secțiunii accesând acest link.








Juriul secțiunii de vioară a ediției 2014 a Concursului Enescu este format din Pierre Amoyal (preşedintele juriului), Agustin Leon Ara, Florin Croitoru, Mikhail Kopelman, Sergey Kravchenko, Mihaela Martin, Igor Petrushevski, Bujor Prelipcean și Mieczyslaw Szlezer.

Finala concursului, concertul cu orchestra, se va desfăşura în data de 18 septembrie 2014, de la ora 19.00, la Ateneul Român, cu participarea extraordinară a Filarmonicii „George Enescu”. Finala va fi transmisă în direct de Televiziunea Națională, pe site-ul http://festivalenescu.ro, dar și pe ecranul amplasat în fața Ateneului Român.

Semifinalele secțiunilor de Violoncel și Pian, precum și Galele Finale din cadrul Concursului Enescu vor fi transmise în direct pe site-ul http://festivalenescu.ro. Evenimentele din cadrul Concursului vor putea fi urmărite în timp real și pe un ecran amplasat în fața Ateneului Român.

Detalii suplimentare despre Concursul Enescu:

Organizat pentru prima dată separat de Festivalul Enescu, Concursul Internațional George Enescu 2014 contribuie la prestigiul României în lume și deschide drumul către cariere internaționale pentru 240 de tineri artiști din Coreea de Sud, Rusia, Japonia, SUA, Germania, Franța, România, Venezuela, Mexic, Argentina și Australia.

Concursul Enescu a reușit în timp să-și consolideze poziția ca una dintre principalele competiții internaționale, atât din perspectiva dificultății, cât și din perspectiva rigorii jurizării. De-a lungul timpului, pentru mulți artiști renumiți ai lumii, participarea la această competiție a reprezentat punctul de cotitură care i-a ajutat să ajungă la recunoaștere la nivel mondial.

×
Subiecte în articol: festivalul enescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close