A avut parte de șocul vieții lui. Și-a surprins fiica întreținând relații intime cu un bărbat chiar în patul în care dormea. La scurt timp, ceva șocant s-a întâmplat

13 Noi 2018   •   14:28
A avut parte de șocul vieții lui. Și-a surprins fiica întreținând relații intime cu un bărbat chiar în patul în care dormea. La scurt timp, ceva șocant s-a întâmplat Foto: Pixabay.com

Un tată a avut două șocuri uriașe în timp-record. Prima dată el și-a surprins fata în vârstă de 16 ani întreținând relații intime cu prietenul ei fix în patul lui. De rușine, fata a decis puțin mai  târziu să se sinucidă.Kiraka Mugisha și-a surprins fata, pe Kemigisha, împreună cu prietenul ei chiar în patul în care el dormea de obicei.

Bărbatul s-a oprit direct la poliție, reclamându-l pe Kelvin Yunus Kaddu, prietenul fetei, că a abuzat de o minoră, scrie libertatea.ro.


A doua zi, Kiraka Mugisha a avut al doilea șoc. Când s-a întors acasă, el a găsit-o pe fata lui, spânzurată în camera lui. Nu se știe dacă aceasta și-a luat zilele de rușine sau fiindcă știa că iubitul ei ar fi urmat să fie arestat.


 

Parteneri
x close