x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A văzut o vacă pe drum și a scos imediat telefonul să o filmeze! Ce făcea animalul în timp ce o mașină mergea în față - VIDEO impresionant!

de 21 Noi 2017   •   10:47
 A văzut o vacă pe drum și a scos imediat telefonul să o filmeze! Ce făcea animalul în timp ce o mașină mergea în față - VIDEO impresionant! 127

O filmare deosebit de emoționantă a ajuns virală pe internet și a fost urmărită de o mulțime de oameni. Momentul în care o vacă aleargă disperată după o mașină care i-a luat puii de lângă ea a frânt inimile tuturor.

Clipul video a fost realizat de o organizație care se coupă cu îngrijirea animalelor. Reprezentanții organizației au susținut că nu e nicio diferență între sentimentul pe care îl are un om sau o vacă atunci când îi sunt luați copiii.

"Separarea la 24 de ore de la naștere duce la dezvoltarea legăturii dintre vacă și vițel și se reduce suferința provocată de separare. Vacile vor fi mult mai responsabile dacă este separată de vițel la patru zile după naștere decât ar fi după o zi sau șase ore de la naștere", a indicat organizația, potrivit DailyMail

sati