x close

Anastasia lucrează ca dansatoare într-un club de noapte. Într-o seară, un bărbat s-a apropiat de ea și i-a propus să facă amor cu el. La scurt timp, lucrurile au luat o întorsătură neașteaptată: „Sunt traumatizată”

30 Sep 2019   •   16:51
Anastasia lucrează ca dansatoare într-un club de noapte. Într-o seară, un bărbat s-a apropiat de ea și i-a propus să facă amor cu el. La scurt timp, lucrurile au luat o întorsătură neașteaptată: „Sunt traumatizată” foto- Pexels

Anastasia are 21 de ani și lucrează ca dansatoare într-un club de noapte. Într-o seară un bărbat i-a cerut să întrețină relații sexuale cu el contra cost, însă tânăra a refuzat.

Pentru că a refuzat, tânăra din Marea Britanie a fost lovită cu putere de bărbat, încât a ajuns desfigurată la spital. 

„Nu sunt o prostituată, sunt doar dansatoare. Dansez la bară de la vârsta de 18 ani și nu am avut niciodată probleme până acum. Agresorul mi-a oferit bani și a început să strige în club că nu pleacă până nu fac sex cu el, iubitul meu a intervenit. Nu cred că o să mai practic vreodată această meserie. Sunt traumatizată de ceea ce s-a întâmplat”, a mărturisit Anastasia pentru Daily Mail.

Citeşte mai multe despre:

dansatoare club
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati