Antena 3 CNN Externe Anonymous, mesaj pentru poporul rus: "Sancțiunile nu-l rănesc pe Putin, ci doar pe oamenii de rând ca tine, care nu sunt responsabili pentru acest război"

Anonymous, mesaj pentru poporul rus: "Sancțiunile nu-l rănesc pe Putin, ci doar pe oamenii de rând ca tine, care nu sunt responsabili pentru acest război"

"Salutări cetățenilor din Rusia. Acesta este un mesaj de la Anonymous", se arată în mesajul publicat de gruparea de hackeri pe Facebook.

Anonymous, mesaj pentru poporul rus: "Sancțiunile nu-l rănesc pe Putin, ci doar pe oamenii de rând ca tine, care nu sunt responsabili pentru acest război"
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    05 Mar 2022   •   13:11

"Sunteți prinși în spatele unei cortine de fier a propagandei, cu guvernul vostru încercând să vă împiedice să faceți parte din conversația internațională, de teamă pentru ceea ce ați putea afla. Mulți dintre voi s-ar putea să nu cunoașteți adevăratul motiv din spatele recentelor rulări bancare și problemelor economice cu care se confruntă țara dumneavoastră. Am primit rapoarte că evenimentele globale au primit foarte puțin timp de emisie în mass-media rusă, în ciuda faptului că Rusia se află în centrul unei crize globale", transmit hackerii Anonymous.

"Regimul lui Vladimir Putin a comis crime de război cu recenta sa invazie a Ucrainei, care a provocat o criză masivă a refugiaților și nenumărate decese. Dacă știți până acum despre război, poate vi s-a spus că NATO a fost de vină pentru această dispută. Poate fi adevărat că NATO este de vină pentru majoritatea violențelor militare care au loc pe tot globul, dar acesta este unul dintre rarele cazuri în care aceștia se află de fapt într-o poziție defensivă.

Istoria și poziționarea NATO în Europa nu justifică bombardarea la scară largă de către Putin și invazia unei națiuni suverane vecine.

Acțiunile agresive ale lui Putin în Ucraina au stârnit indignare în întreaga lume, motiv pentru care sancțiunile împotriva țării au fost înăsprite. Din păcate, aceasta este o strategie teribilă pe care guvernele lumii au luat-o, pentru că sancțiunile nu-l rănesc pe Putin, ci doar oamenii de rând ca tine, care nu sunt responsabili pentru acest război. Majoritatea oamenilor raționali din întreaga lume înțeleg că nu ești de vină pentru acțiunile liderului tău. De fapt, vedem că mulți dintre voi ați protestat împotriva războiului și au rezistat în diverse alte moduri, riscând peste un deceniu în închisoare, sau mai rău, dacă sunteți prinși.

Majoritatea oamenilor din lume doresc pace. Singurii oameni care doresc război sunt cei cu putere care pot beneficia de el. Alte țări din întreaga lume poartă un război economic împotriva Rusiei pentru a împiedica regimul lui Putin să reușească în Ucraina, iar de aici nu va face decât să se înrăutățească.

Este o situație teribilă în care ați fost puși, dar singura voastră opțiune de a preveni colapsul economic iminent și potențialul război mondial este să luați măsuri pentru a rezista războiului și regimului și lui Vladamir Putin.

Lumea nu vrea să suferiți, dar, din păcate, guvernele noastre ne tratează pe toți ca pe niște pioni în marele lor joc de șah, iar Putin a adus populația rusă la sacrificiu. În acest moment, cel mai pașnic mod prin care acest conflict s-ar putea încheia, ar fi ca poporul Rusiei să se ridice împotriva lui Putin și să-l înlăture de la putere. Vă sprijinim și vă vom oferi asistență cibernetică pe tot parcursul luptei."

×
Subiecte în articol: Anonymous hackeri rus
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close