Antena 3 CNN Externe Un italian a sunat disperat la 112 să anunţe că are hoţi în casă, însă poliţiştii au avut parte de o surpriză

Un italian a sunat disperat la 112 să anunţe că are hoţi în casă, însă poliţiştii au avut parte de o surpriză

Un bărbat a pus pe jar serviciul de urgenţă 112 din Italia după ce a dat mai multe apeluri disperate şi confuze prin care semnala că locuinţa sa a fost invadată de hoți. Când au ajuns la faţa locului poliţişti au avut o surpriză.

Un italian a sunat disperat la 112 să anunţe că are hoţi în casă, însă poliţiştii au avut parte de o surpriză
Sursa foto: Profimedia
de Claudia Popovici    |    26 Ian 2023   •   20:00

Potrivit presei locale, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din Italia a sunat de zeci de ori la 112 şi a oferit detalii confuze cu privire la un atac al hoților în locuinţa sa.

După ce s-au lămurit cu privire la problemă, la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie.

În apartamentul indicat de bărbat, agenţii l-au găsit pe individ alături de părinți, dar nicio urmă de hoți, scrie La Reppublica.

După o discuție cu el, poliţişti au ajuns la concluzia că bărbatul se afla, de fapt, sub influenţa drogurilor şi avea halucinații.

Mai exact, individul a continuat să le descrie poliţiştilor cu lux de amănunte cum simte prezenţa hoților în casă, dar şi cum îi vede costumați cu cagula, în timp ce stau ascunși în interiorul zidurilor casei.

Ulterior, bărbatul a recunoscut că se drogase înainte să sune la 112.

În urma unei percheziții, poliţiştii au găsit în locuinţa individului mai multe doze de hașiș pentru uz personal, motiv pentru care au fost semnalate autorității administrative.

Acum, italianul s-a ales cu dosar penal că dat o alarmă falsă poliției.

×
Subiecte în articol: italian apel 112 hoti casa
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close