Antena 3 Externe Cocaină şi traficanţi gay, în scandalul "orgiilor" lui Berlusconi

Cocaină şi traficanţi gay, în scandalul "orgiilor" lui Berlusconi

25 Iun 2009   •   11:57
Cocaină şi traficanţi gay, în scandalul "orgiilor" lui Berlusconi
Sursa foto: Berlusconi

Scandalul care îl are în centru pe premierul italian continuă. Lucrurile se complică pentru Silvio Berlusconi, după ce în cadrul investigaţiei poliţiştilor a apărut şi un cunoscut traficant de droguri.

În vârstă de 27 de ani, traficantul de droguri gay, cunoscut sub denumirea de Nicola D, este căutat de poliţişti. Se pare că acesta ar fi făcut rost de droguri pentru petrecerile organizate de Berlusconi.

Nicola D este foarte cunoscut în Sardinia, acolo unde premierul are o vilă în care obişnuia să organizeze petreceri deocheate, scrie Times Online.

Berlusconi a fost acuzat de mai multe femei, majoritatea dame de companie, că a oferit bani în schimbul unor servicii sexuale. În plus, au apărut mai multe poze de aşa-zisele orgii ale premierului. În fotografii, apăreau mai mulţi bărbaţi în pielea goală şi femei îmbrăcate sumar.

În scandal este implicat şi un apropiat al lui Berlusconi, Gianpaolo Tarantini . Patrizia D'Addario, în vârstă de 42 de ani, susţine că Tarantini i-a oferit bani pentru a participa la una dintre petrecerile organizate de premier la vila sa.

Mai mult, aceasta a dezvăluit şi suma care i-a fost oferită: 2000 de euro, pentru o noapte cu Berlusconi.

Printre fetele plătite să participe la ?orgiile? lui Berlusconi se aflau şi românce.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close