Antena 3 CNN Externe Coronavirus Italia. S-a înregistrat al treilea deces de coronavirus în Italia. 152 de bolnavi confirmați, 12 orașe închise

Coronavirus Italia. S-a înregistrat al treilea deces de coronavirus în Italia. 152 de bolnavi confirmați, 12 orașe închise

Coronavirus Italia. S-a înregistrat al treilea deces de coronavirus în Italia. Asta în timp ce numărul persoanelor infectate cu coronavirus crește de o oră la alta.

Coronavirus Italia. S-a înregistrat al treilea deces de coronavirus în Italia. 152 de bolnavi confirmați, 12 orașe închise
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Feb 2020   •   18:52

Potrivit ultimelor informații, acum sunt 152 de bolnavi confirmați, iar virusul se extinde cu repeziciune de la o regiune la alta. 12 orașe sunt închise și zeci de mii de oameni sunt ținuți în carantină în case.

Fiind stare de urgență, în zonele cu focare a intervenit și armata.

Străzile sunt pustii iar evenimentele publice sunt interzise. Cu toate acestea, lumea se întreabă cine a fost la originea epidemiei. Autoritățile medicale au declarat că nu au putut identificat "pacientul 0".

Potrivit corespondentului special Antena 3 în Italia, Ana Iorga, în sudul Italiei, unde nu s-a înregistrat încă niciun caz de coronavirus, atmosfera este deocamdată relaxată, iar autoritățile au organizat filtre doar la sosirea în aeroport.

"În momentul în care ni s-au controlat pașapoartele, înainte să ajungem la filtru, am fost întâmpinați de o echipă medicală și s-a făcut un fel de scanare termică, adică ni s-a luat temperatura.

După acest moment am fost lăsați să intrăm. Dacă am fi avut temperatură ar fi urmat controale medicale suplimentare", a spus Ana Iorga.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close