Antena 3 CNN Externe Diaspora Ce a pățit un muncitor român din Olanda, după ce s-a plâns că sunt prea mulți cazați într-o casă. „N-a fost din solidaritate!”

Ce a pățit un muncitor român din Olanda, după ce s-a plâns că sunt prea mulți cazați într-o casă. „N-a fost din solidaritate!”

Un muncitor român din Olanda, sortator la o companie de reciclare a deșeurilor, s-a plâns proprietarului că locuiesc prea mulți în casa pe care o închiriase.

Ce a pățit un muncitor român din Olanda, după ce s-a plâns că sunt prea mulți cazați într-o casă. „N-a fost din solidaritate!”
03 Iun 2020   •   15:35

Cel din urmă a decis că doi dintre cei care stăteau acolo trebuie să plece. Ce a urmat însă nu a fost chiar ceea ce și-a dorit românul.

Acesta a ajuns la spital, după ce a fost agresat de trei conaționali. 

„Sâmbătă seara am vorbit cu proprietarul locuinţei, căruia i-am spus că sunt prea multe persoane în casă. Prin urmare, riscul de infecție cu noul coronavirus era mare. Proprietarul mi-a spus că două persoane trebuie să plece din casă. Deoarece eu vorbesc limba germană, le-am zis să plece”, a povestit Dorin unei publicații locale.

Când două persoane au fost date afară din casă, românii rămași s-au înfuriat pe Dorin și l-au luat la bătaie.

„M-au întrebat de ce am făcut-o. Unul m-a ținut, iar ceilalți m-au lovit în cap”, a mai spus bărbatul, care crede că gestul nu a fost făcut din solidaritate, ci pentru că românii s-au supărat că din acest motiv urmau să contribuie cu sume mai mari la chirie.

Dorin a fost internat în spital timp de două zile.

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close