Antena 3 CNN Externe Diaspora Ce a păţit un şofer român care a depăşit viteza legală cu 9 km/h pe o autostradă din Olanda? La prima vedere ar putea părea o glumă!

Ce a păţit un şofer român care a depăşit viteza legală cu 9 km/h pe o autostradă din Olanda? La prima vedere ar putea părea o glumă!

Ce a păţit un şofer român care a depăşit viteza legală cu 9 km/h pe o autostradă din Olanda? La prima vedere ar putea părea o glumă!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Oct 2019   •   18:12

Intransigență maximă din partea polițiștilor olandezi. Un șofer român, care a depășit viteza legală cu 9 km/h pe o autostradă din Olanda, a fost amendat conform normelor în vigoare. Cum bărbatul nu a achitat-o, societatea de transport din Iaşi căruia îi aparținea s-a trezit dată în judecată de către autorităţile olandeze.

Veriatrans Company SRL a primit o amendă de 74 de euro în această ţară după ce o maşină a firmei a fost surprinsă depăşind uşor limita legală de viteză, în timp ce se deplasa pe o autostradă. scrie Adevărul.

„În hotărârea de sancţionare s-a reţinut că intimata, la data de 28.05.2018, ora 09:31, a depăşit cu 9 km/oră viteza maximă pe autostrada Heerlen, A76“, se arată în documentele venite la instanţă. Însă, chiar înainte ca judecătorii să se pronunţe în acest caz, reprezentanţii firmei au plătit amenda, motiv pentru care autorităţile din Olanda au renunţat la proces.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close