Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă din Marea Britanie, moartă după ce și-a văzut fiul pentru prima dată în 10 ani: „Laura era o femeie puternică”

Româncă din Marea Britanie, moartă după ce și-a văzut fiul pentru prima dată în 10 ani: „Laura era o femeie puternică”

O nouă tragedie în diaspora. Laura A., o tânără româncă stabilită în Marea Britanie, a murit la câteva zile după ce și-a văzut pentru prima dată fiul în 10 ani.

Româncă din Marea Britanie, moartă după ce și-a văzut fiul pentru prima dată în 10 ani: „Laura era o femeie puternică”
de Alexandra Dima    |    31 Iul 2021   •   13:29

Laura, una din multele românce plecate la muncă în străinătate, și-a văzut fiul când era bebeluș, și nu l-a mai putut întâlni decât în urmă cu câteva zile, și asta printr-un apel video. Fiul ei, în vârstă de 11 ani, era cu rudele în Spania de mai bine de un deceniu și nu și-a cunoscut niciodată mama în toți acești ani. 

Femeia a fost foarte încântată că dorința ei s-a împlinit, dar din nefericire, la câteva zile după apel, tânăra mămică a murit.

„Arătau la fel, aveau aceleași caracteristici. Cel mai dificil lucru a fost să-i spun că mama lui a murit. A plâns toată ziua când a aflat. E ca și cum și-ar fi pierdut mama pentru a doua oară. A fost sfâșietor”, a povestit mama Laurei, potrivit știridiaspora.ro.

Găsită inconștientă pe podea

Laura a fost găsită inconștientă, pe podeaua casei sale, de către un prieten care a vizitat-o când a văzut că nu mai răspunde la telefon. El și un alt prieten au dus-o la spital, iar două zile mai târziu a murit. 

Mama Laurei ei a plecat de urgență în Marea Britanie pentru a-și vedea fata pentru ultima dată și a ajuns chiar cu câteva ore înainte de a-și da ultima suflare.

„Nu aș fi crezut niciodată că îmi voi îngropa copilul. Nu e corect! Ar trebui să fie invers”, a declarat aceasta, sfâșiată de durere. 

Se pare că Laura a murit în urma unei insuficiențe masivă a organelor, ficatul și rinichii fiind cei mai afectați. 

„Laura era o femeie puternică”

Sfârșitul prematur i s-a tras de la consumul excesiv de alcool, pe fondul depresiei. Mama Laurei susține că fata ei a căutat mereu refugiul în alcool deoarece viața ei era un eșec. S-a crezut prea puternică ca să moară, însă moartea a surprins-o.

Acum, familia Laurei se străduiește să strângă bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit și pentru înmormântarea care va avea loc în orașul ei natal din România. 

„Îmi voi aminti mereu de ea și de copilăria noastră împreună. Ea a fost mereu cea energică, cea care aducea bucurie oriunde mergea. A trăit fiecare moment cu intensitate. Era o femeie puternică, însă îi lipsea iubirea, iar asta i-a stricat viața”, a spus sora Laurei.

Mama ei a adăugat: „Ea este îngerul meu și voi fi mama ei pentru totdeauna. A avut mereu nevoie de pace și echilibru în viața ei, sper că acum și le-a găsit”. 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close