Antena 3 CNN Externe Diaspora Nereguli grave la votul prin corespondență. Ce a descoperit un român stabilit în Londra. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

Nereguli grave la votul prin corespondență. Ce a descoperit un român stabilit în Londra. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

Nereguli grave la votul prin corespondență. Ce a descoperit un român stabilit în Londra. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)
06 Noi 2019   •   09:41

Autocolantul cu menţiunea ”Votat” utilizat la votul prin corespondenţă la alegerile prezidenţiale se poate dezlipi şi lipi din nou cu uşurinţă, deşi pe instrucţiunile transmise alegătorilor scrie explicit că odată dezlipit, acesta nu poate fi reutilizat.

În filmulețul postat pe Facebook de Daniel Ursache se poate vedea clar cum opţiunea de vot se poate schimba fără probleme, deși acest lucru nu ar trebui să fie posibil. 

Românul din Târgu Neamţ, stabilit la Londra, dezlipeşte autocolantul cu menţiunea ”Votat” din caseta în care este înscris numele candidatului USR - PLUS Dan Barna, apoi îl lipeşte din nou în caseta în care este înscris numele preşedintelui Klaus Iohannis şi îl dezlipeşte şi de această dată, fără ca stickerul sau buletinul de  vot să fie deteriorat.

„Autocolantul " Votat 2019 " nu se dezlipeste - Mult tare . Cum o dai , cum nu ! Tot cine vrea castiga!, este mesajul românului stabilit în Marea Britanie.

 

×
Subiecte în articol: diaspora Klaus Iohannis
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close