Antena 3 CNN Externe Diaspora Un șofer român de TIR din Italia s-a autoizolat când a avut primele simptome de coronavirus: „Nu mi-am văzut soția și copiii de aproape o lună”

Un șofer român de TIR din Italia s-a autoizolat când a avut primele simptome de coronavirus: „Nu mi-am văzut soția și copiii de aproape o lună”

Gest incredibil făcut de un șofer român de TIR din Italia. Bărbatul, care este stabilit în Peninsulă de 15 ani, a simțit că are febră când se întorcea dintr-o cursă din nordul Italiei și și-a anunțat șeful.

Un șofer român de TIR din Italia s-a autoizolat când a avut primele simptome de coronavirus: „Nu mi-am văzut soția și copiii de aproape o lună”
Sursa foto: foto- Pexels
25 Mar 2020   •   23:47

Bărbatul a vrut să fie sigur că nu își pune în pericol soția și copiii, așa că a cerut ajutor. A stat în casa de vacanță a patronului, fără să intre în contact cu nimeni.

Când a început să se simtă mai rău a sunat la numărul de urgență, însă după consult, medicii l-au trimis acasă. Abia mai târziu a primit confirmarea că are coronavirus

„M-am simțit puțin mai rău, a venit o ambulanță de la Gela, mi-au făcut un control și m-au dus la spitalul din Caltanissetta. Odată ajuns acolo, mi-au făcut toate verificările la plămâni, chestii, mi-au făcut și testul cu tampon. Mi-au spus că sunt bine, că nu am coronavirus și că pot chema pe cineva să mă ducă acasă, deoarece ambulanța plecase.

Eu am sunat șefii, aceștia au venit cu două mașini și mi-au lăsat una în fața spitalului. Eu am luat-o, iar ei au plecat cu cealaltă mașină. Am stat mereu singur. Nu am avut contact cu nimeni de când m-am întors, familia nu mi-am mai văzut-o din data de 8 martie", a povestit românul presei locale din Gela.

×
Subiecte în articol: sofer de tir coronavirus
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close