Antena 3 CNN Externe Ea este femeia care poate comunica cu animalele moarte și face o avere din asta. “Uneori animalele sunt reticente în a comunica cu mine pentru că sunt un străin”

Ea este femeia care poate comunica cu animalele moarte și face o avere din asta. “Uneori animalele sunt reticente în a comunica cu mine pentru că sunt un străin”

Ea este femeia care poate comunica cu animalele moarte și face o avere din asta. “Uneori animalele sunt reticente în a comunica cu mine pentru că sunt un străin”
Sursa foto: foto- Facebook
13 Iun 2018   •   14:04

O femeie de 42 de ani, Ruthy Bradshaw, poate comunica cu animalele și chiar și-a făcut un job din acest talent. Ruthy încasează aproximativ 1.000 de lire sterline din partea celor care și-au pierdut animalele de companie și vor să vorbească cu acestea. 

Britanica povestește că s-a născut cu acest dar și e capabilă să vorbească chiar și cu animalele care au murit. Ruthy lucra în domeniul marketingului, însă și-a dat demisia pentru a se dedica în totalitate talentului său. 

“Animalele înțeleg tot ce spunem. Nu pot explica cum se întâmplă. Dar e ca și cum aud o voce în capul meu care îmi spune ce vrea acesta să transmită”, a explicat femeia, conform Metro. 

“Uneori animalele sunt reticente în a comunica cu mine la început pentru că sunt un străin. Dar în cazul acestui cal, când a început să vorbesc cu el am văzut imediat un roșu și o mătură. I-am spus proprietarei că animalul a fost lovit cu o mătură de cineva care purta un tricou roșu. Ea mi-a confirmat că ultimul loc în care a dus calul personalul purta tricouri de culoare roșie și ceea ce i-am spus i-a confirmat, practic, bănuielile că animalul fusese bătut”, povestește Ruthy.
 

×
Subiecte în articol: talent femeie job britanica
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close