Antena 3 CNN Externe Elena, o tânără româncă din Italia, a dispărut fără urmă: "Ajutați-mă să o găsesc!"

Elena, o tânără româncă din Italia, a dispărut fără urmă: "Ajutați-mă să o găsesc!"

Elena Miruna Nemțeanu, o tânără româncă în vârstă de 17 ani, a dispărut fără urmă în Italia, în orașul Grosseto (Toscana), acolo unde locuia cu părinții și fratele mai mic.

Elena, o tânără româncă din Italia, a dispărut fără urmă: "Ajutați-mă să o găsesc!"
Sursa foto: grossetonotizie.com
de Alin Tarnovschi    |    11 Aug 2020   •   21:00

Elena a fost văzută ultima dată vineri, 7 august 2020, atunci când a plecat de acasă fără să își ia cu ea telefonul mobil, iar de atunci nu s-a mai întors.

În jurul orei 20.30, Elena s-a îmbrăcat într-o rochie, cu care în mod normal ar fi plecat la o petrecere, și a plecat din casă, fără să le spună părinților sau fraților unde urma să ajungă.

Astfel, familia nu a mai putut să o contacteze, iar după ore bune în care au așteptat ca fata să se întoarcă, au raportat dispariția la Poliție.

Elena Miruna Nemțeanu s-a născut pe 24 iunie 2003, are o înălțime de aproximativ 1,65 metri, părul lung, șaten și ochii căprui.

Toți cei care au văzut-o pe Elena sau au informații despre ea sunt rugați să se adreseze forțelor de ordine sau să o sune direct pe mama Elenei la numărul de telefon 0039.320.112.1282.

Mama fetei a lansat un apel disperat și a cerut ajutorul tuturor celor care pot oferi informații pentru a-și găsi fiica: "Ajutați-mă să o găsesc!".

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close