x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Franța se pregătește pentru noi atacuri teroriste. Măsurile anunțate de autorități

de G.S.   •   08 Mar 2016   •   23:01
Franța se pregătește pentru noi atacuri teroriste. Măsurile anunțate de autorități 416
Foto: pixabay.com
Franţa va simula un atac terorist într-o zonă destinată suporterilor de fotbal, în apropierea unui stadion, ca parte a pregătirilor pentru EURO 2016, informează Sky News, conform Mediafax.

Servicii de securitate și oficiali ai turneului de fotbal gazduit de 10 orașe din Franţa vor lua parte la exercițiul de prevenire şi combatere a terorismului.

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a declarat că simularea va avea loc în orașul Nimes, din sudul Franţei, în data de 16 martie, cu trei luni înainte de începerea Campionatului European de fotbal.

Locurile amenajate pentru suporteri în apropierea stadioanelor, numite "fan zones", sunt considerate cele mai expuse riscului terorist, în condiţiile în care mii de suporteri din Franța și din celelalte 23 de națiuni implicate se adună în spații închise şi de mici dimensiuni.

 

poza

Actualitate

Făcea asta în fiecare dimineață. Femeia a ajuns în stare critică la un spital din Iași

O femeie se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost transportata in stare foarte grava la spital. Medicii sunt sceptici in privinta sanselor sale de supravietuire si spun că, si daca va scapa cu viata, va ramane cu...

25 Oct 2016  •  00:28

poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati