Antena 3 CNN Externe Lydia a verificat telefonul iubitului ei și apoi s-a sinucis imediat. Ce a descoperit acolo e îngrozitor

Lydia a verificat telefonul iubitului ei și apoi s-a sinucis imediat. Ce a descoperit acolo e îngrozitor

Lydia a verificat telefonul iubitului ei și apoi s-a sinucis imediat. Ce a descoperit acolo e îngrozitor
Sursa foto: foto: Facebook In Memoriam Lydia Roberts
22 Oct 2019   •   14:33

O tânără s-a sinucis după ce a găsit pe telefonul mobil al iubitului ei imagini cu abuzul sexual asupra copiilor, dezvăluie o anchetă.

Angajată de la H&M în Marea Britanie, Lydia Roberts, 21 de ani, s-a simțit „violată și rănită” după ce a descoperit fotografiile de pe un al doilea telefon aparținând omului de afaceri Adam Wells.

Tânăra s-a simțit „dezgustată” de gândul că Wells se află în preajma nepoatei și nepotului ei, dezvăluie ancheta, scrie The Sun.

Cuplul s-a certat în momentul în care Lidia l-a confruntat pe aceasta cu imaginile. Bărbatul a găsit-o spânzurată la casa lor din Radcliffe, Greater Manchester, când s-a întors după o noapte petrecută cu prietenii.

Wells a fost ulterior comandat să se înscrie Registrul Delictelor Sexuale timp de cinci ani pentru deținerea unor fotografii indecente cu copii.

Lydia Roberts avea un istoric în ceea ce  privește tentative de sinucidere și a primit medicamente pentru depresie, a dezvăluit ancheta.

Ea și Wells aveau o relație de doi ani.

Tragedia s-a produs pe 10 iunie 2017, după ce a descoperit imaginile, de pe un site web din Rusia, în timp ce se afla la serviciu.

 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close