Antena 3 Externe ”Mâna lui Dumnezeu” consolează pacienții în stare gravă cu COVID. Asistentele au găsit o metodă genială

”Mâna lui Dumnezeu” consolează pacienții în stare gravă cu COVID. Asistentele au găsit o metodă genială

de Andreea Cigolea    |    09 Apr 2021   •   12:44
”Mâna lui Dumnezeu” consolează pacienții în stare gravă cu COVID. Asistentele au găsit o metodă genială

Asistentele medicale din Brazilia au venit cu o idee inedită pentru a-i consola pe pacienții infectați cu SARS-CoV-2 în stare gravă. ”Mâna lui Dumnezeu” o mănușă care imită atingerea umană. 

Persoanele infectate cu coronavirus stau zile întregi izolate în spitale, departe de cei dragi. Așa că asistentele medicale dintr-un spital din Brazilia au găsit o soluție inovatoare pentru a fi mai aproape de pacienții lor. O mână formată dintr-o pereche de mănuși de unică folosință.

Asistentele au folosit două mănuși de unică folosință și le-au legat după ce le-au umplut cu apă fierbinte.

Un jurnalist a împărtășit imaginea pe Twitter care arată mănușile umflate ținute pe mâinile unui pacient cu COVID-19, stimulând atingerea umană.

”Mâna lui Dumnezeu”, o amintire cruntă a situației sumbre în care se află lumea noastră.

Brazilia este a doua țară cel mai afectată de COVID-19, care a înregistrat joi peste 4.000 de noi decese cauzate de coronavirus, a raportat Reuters.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close