Antena 3 CNN Externe Mesajul Papei Francisc în faţa a 1,5 milioane de credincioşi: "Nu am nici argint, nici aur, dar aduc cu mine cel mai preţios dar"

Mesajul Papei Francisc în faţa a 1,5 milioane de credincioşi: "Nu am nici argint, nici aur, dar aduc cu mine cel mai preţios dar"

Mesajul Papei Francisc în faţa a 1,5 milioane de credincioşi: "Nu am nici argint, nici aur, dar aduc cu mine cel mai preţios dar"
de O.P.    |    25 Iul 2013   •   06:32

Peste 200 de mii de oameni l-au întâmpinat pe Papa Francisc la Altarul Sfintei Maria, patronul spirirual al Braziliei. Suveranul Pontif a fost adus cu un elicopter şi va prezida ceremoniile organizate de Ziua Mondială a Tineretului până la sfârşitul săptămânii. Aproape un milion şi jumătate de credincioşi sunt aşteptaţi zilele acestea la Rio de Janeiro.

Papa Francisc a fost întâmpinat cu urale de credincioşii veniţi la Aparecida. El a binecuvântat mulţimea de la bordul papamobilului înainte de a participa la slujba specială din catedrală.

Aproape un milion şi jumătate de oameni din 170 de ţări sunt aşteptaţi la Rio de Janeiro ca să participe la festivităţile cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului.  În ciuda ploii, grupuri de credincioşi veniţi din toate colţurile lumii, înfăşuraţi în steaguri, au cântat sub cerul liber în cadrul ceremoniei de deschidere a evenimentului..

Suveranul pontif i-a îndemnat pe tinerii brazilieni să nu uite niciodată de credinţa în Hristos.

PAPA FRACISC: "Nu am nici argint, nici aur, dar aduc cu mine cel mai preţios dar pe care l-am primit: Isus Hristos!"

Nu toţi brazilienii au fost însă bucuroşi de vizita Papei. Bugetul de zeci de milioane de dolari alocat de guvern pentru acest eveniment a stârnit revolte şi proteste violente. 

×
Subiecte în articol: Papa Francisc
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close