Antena 3 CNN Externe Nevasta lui a ținut un secret față de el. După 21 de ani, l-a rugat să iasă afară, în ploaie. Bărbatul, șocat de ce a văzut. Totul a fost filmat

Nevasta lui a ținut un secret față de el. După 21 de ani, l-a rugat să iasă afară, în ploaie. Bărbatul, șocat de ce a văzut. Totul a fost filmat

Nevasta lui a ținut un secret față de el. După 21 de ani, l-a rugat să iasă afară, în ploaie. Bărbatul, șocat de ce a văzut. Totul a fost filmat
26 Iul 2017   •   23:32

Majoritatea părinților ar face absolut orice pentru copiii și familiile lor, fără să aștepte nimic în schimb. Iar momentele în care realizează că eforturile lor nu au fost zadarnice, iar copiii lor sunt niște adulți responsabili și niște oameni buni sunt probabil cele mai frumoase din viețile lor.

Printr-un astfel de moment a trecut recent un bărbat din SUA. Când fiica lui avea 16 ani, bărbatul, pasionat de mașini de epocă, a restaurant un Ford Sedan din 1936. Era unul dintre cele mai iubite obiecte pe care le deținea. Doi ani mai târziu, a fost însă nevoit să vândă mașina pentru a plăti facultatea fiicei lui.

După 20 de ani, Stephanie, fiica bărbatului, în compliciatate cu mama sa, a decis să caute mașina vândută de tatăl său și să o cumpere pentru a i-o oferi cadou tatălui ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

„Tatăl meu vorbea mereu despre mașina aceasta și ne-a spus că, atunci când va putea, o va cumpăra înapoi”, povestește tânăra.
Familia bărbatului a filmat momentul reîntâlnirii dintre bărbat și mașina lui, iar imaginile au impresionat  mii de oameni.

 

×
Subiecte în articol: masina
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close