Antena 3 CNN Externe Europarlamentarul Nigel Farage, atacat cu un milkshake în timpul unui miting. „O campanie normală devine imposibilă”

Europarlamentarul Nigel Farage, atacat cu un milkshake în timpul unui miting. „O campanie normală devine imposibilă”

Europarlamentarul Nigel Farage, atacat cu un milkshake în timpul unui miting. „O campanie normală devine imposibilă”
Sursa foto: Foto: Nigel Farage/Facebook
21 Mai 2019   •   12:27

Nigel Farage, liderul Partidului britanic pentru Brexit, a fost atacat cu un milkshake în timpul unui eveniment de campanie, care a avut loc în Newcastlem din nord-estul Angliei. 

Persoana care a făcut acest gest, Paul Crowther, de 32 de ani, va fi trasă la răspundere. 

Costumul politicianului a fost pătat de un milkshake cu caramel, iar imediat după incident agenții de securitate l-au luat pe Nigel Farage de acolo. 

Crowther a fost arestat de polițiști. Bărbatul a spus că nu regretă ceea ce a făcut pentru că „rasismul pe care îl răspândește Farage în această țară e mult mai dăunător decât niște stropi de lapte pe fața lui”, potrivit DailyMail

Nigel Farage a vorbit despre acest incident și pe Twitter: 

"Din păcate, unii susținători ai rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană s-au radicalizat, pâna la un nivel la care o campanie normală devine imposibilă. Pentru ca o democrație civilizată să funcționeze este nevoie de acordul învinșilor, cei care ne-au adus aici sunt politicienii care nu acceptă rezultatul referendumului". 

×
Subiecte în articol: Brexit nigel farage
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close