Doliu în lumea vedetelor! A murit la doar 41 de ani, ucis de coronavirus!

de Laura Dinu    |    06 Iul 2020   •   11:25
Doliu în lumea vedetelor! A murit la doar 41 de ani, ucis de coronavirus! Instagram/nickcordero1

Actorul de pe Broadway, Nick Cordero, nominalizat la premiile Tony, a murit la doar 41 de ani după multiple complicații cauzate de infecția cu coronavirus. Acesta a jucat în muzicale de succes, precum Waitress, A Bronx Tale and Bullets Over Broadway.

Potrivit soției sale, Amanda Kloots, actorul a murit duminică, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după ce a stat internat mai bine de 90 de zile. 

Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri. Nick era o lumină strălucitoare! Era prietenul tuturor, îi plăcea să asculte, să ajute și mai ales să vorbească. A fost un actor și muzician incredibil. Își iubea familia și îi plăcea să fie tată și soț”, a postat soția sa pe o rețea socială. 

Cordero a ajuns la Camera de Urgențe pe data de 30 martie, descoperind că este infectat cu coronavirus. De atunci, a avut o succesiune de probleme de sănătate, printre care accidente cerebrale-vasculare minore, cheaguri de sânge și sepsis. Actorul era sedat, respira cu ajutorul venilatoarelor și i se amputase chiar un picior din cauza infecției, scrie theguardian.com.

Parteneri
x close