O profesoară le-a trimis poze indecente elevilor. Într-o zi, într-un parc s-a întâmplat ceva năucitor

29 Iul 2018   •   14:20
O profesoară le-a trimis poze indecente elevilor. Într-o zi, într-un parc s-a întâmplat ceva năucitor

O fostă profesoară de școală generală din Dakota de Nord, care a rugat studenții să o numească "Kim Kardashian", este acuzată că a shareuit videoclipuri cu conținut sexual pe Snapchat cu doi băieți minori și că a întreținut relații sexuale cu unul dintre ei, potrivit unui raport al poliției locale.  

Poliția din Fargo a primit un indiciu în luna iunie, cum că profesoara Shannon Moser, în vârstă de 37 de ani ar întreține relații sexuale cu un băiat de numai 16 ani. Băiatul a negat că are o relație inadecvată cu profesoara sa, dar prietenul său i-a spus poliției că băiatul a vorbit despre întâlnirea sexuală cu Moser dintr-un în parc. De asemenea, băiatul de 16 ani i-a spus mamei despre relația sa intimă cu profesoară, conform poliției. Băiatul a spus că Moser a trimis mai multe fotografii indecente după întâlnirea lor și a cerut cel puțin o dată să mai facă sex, dar el a refuzat-o. 

Poliția a confiscat telefonul mobil și a găsit link-uri către site-uri pornografice cu băieți care făceau sex cu femei mai în vârstă, potrivit raportului. Autoritățile au declarat că o a două victimă, un băiat de 15 ani, a declarat poliției pe data de 16 iulie că el și Moser au făcut schimb de fotografii sexuale explicite prin Snapchat timp de aproximativ un an.

Băiatul le-a spus anchetatorilor că nu a avut vreun contact fizic cu Moser, dar a recunoscut că ea i-a cerut să-l întâlnească. El a mai spus că a primit videoclipuri cu Moser și soțul ei făcând sex.

Moser, care a fost profesoară din toamna anului 2016, a fost acuzată de folosirea minorilor în acte sexuale și de agresiune sexuală asupra unui minor. Femeia a demisionat din funcție la data de 12 iulie.

Sursă: NY Post

Parteneri
x close