Antena 3 CNN Externe O pensionară din Italia a lasat moştenire peste 25 milioane de euro îngrijitoarei sale şi unor spitale

O pensionară din Italia a lasat moştenire peste 25 milioane de euro îngrijitoarei sale şi unor spitale

Marisa Cavanna, în vârstă de 96 de ani a întocmit testamentul încă din 2012. Ea a murit în decembrie anul trecut iar cei care au avut grija de ea în ultimii 30 de ani au avut parte de o surpriză . Fostă profesoară în oraşul Italian Genova, pensionara a lăsat miştenire peste 25 de milioane de euro. Printre moștenitorii menționați în testament se numără îngrijitoarea, notarul acesteia, nepoata bătrânei căteva spitale şi ONG-uri și câţiva prieteni.

O pensionară din Italia a lasat moştenire peste 25 milioane de euro îngrijitoarei sale şi unor spitale
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    25 Feb 2021   •   22:32

Potrivit presei locale, pensionara de 96 de ani, fostă profesoară din orașul italian Genova nu a fost niciodată căsătorită și a murit în luna decembrie a anului trecut.

Vrând să lase lucrurile în ordine în 2012 Marisa şi-a sunat notarul cu care a lucrat mai bine de de 30 de ani şi i-a înmânat testamentul, care conform procedurii a fost citit după decesul ei.

Atăt notarul cât şi rudele apropiate au avut parte de o surpriză 

Potrivit presei locale, printre moștenitorii menționați în testament se numără îngrijitoarea care ar urma să primească 3,7 milioane de euro, notarul, nepoata bătrânei căteva spitale şi ONG-uri și câțiva amici.

25 de milioane de euro donate la spitale, asociaţii şi ONG-uri

Alte 25 de milioane de euro din averea pensionarei de 96 de ani vor ajunge la diferite spitale din Genova, dar și la alte asociații, cum ar fi spitalul pediatric Gaslini sau Asociația Italiană pentru Cercetarea Cancerului.

 

 

×
Subiecte în articol: pensionara Italia mostenire ingrijitoare
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close