Antena 3 CNN Externe Povestea adevărată a unei stewardese: Zilele trecute eram în avion, când am vărsat o tavă cu băuturi în jur. Când am realizat cui făcusem duș, mi-a venit să cad lată. Mi-e jenă și acum"

Povestea adevărată a unei stewardese: Zilele trecute eram în avion, când am vărsat o tavă cu băuturi în jur. Când am realizat cui făcusem duș, mi-a venit să cad lată. Mi-e jenă și acum"

Povestea adevărată a unei stewardese: Zilele trecute eram în avion, când am vărsat o tavă cu băuturi în jur. Când am realizat cui făcusem duș, mi-a venit să cad lată. Mi-e jenă și acum"
Sursa foto: Instagram
16 Apr 2019   •   00:08

O stewardesă a companiei American Airlines a avut parte de o întâmplare amuzantă, dar care i-a dat fiori. Maddie Peters i-a făcut duș, fără să vrea unui pasager. Era chiar șeful companiei. 

"Zilele trecute lucram pe un zbor către Dallas. CEO-ul nostru (Doug Parker) era în avion. Serveam băuturi în timpul îmbarcării la cabina de clasa I. Aveam o tavă plină cu băuturi, când pasagerul din fața mea se oprește pe culoar și se sprijină. Se lovește în tavă și băuturile zboară.

Băieți, am lucrat pentru American Airlines timp de 4 ani și nu am vărsat nicio băutură vreodată pe un pasager.

Ghiciți pe cine au aterizat. Jumătate dintre ele au căzut peste mine, cealaltă jumătate în poala lui Doug. Am înghețat. Voiam să cad lată acolo chiar pe culoar. (Mă întrebam oare mai sunt angajată?) Sunt puțin traumatizată/jenată în continuare.

Din fericire el a fost super cool. S-a întors mai târziu și am vorbit puțin și am glumit tot restul zborului.

Când a ieșit din avion mi-a spus că nu mă va uita niciodată ... cred că este bine un lucru bun?

Cei mai mulți oameni nu se întâlnesc nici măcar cu CEO-ul lor, darămite să-i facă baie cu băuturi. Dar este prea bună ca poveste ca să nu o spun. Accidentele se întâmplă. ??♀️ OOPS

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close