Antena 3 CNN Externe Secretele întunecate ale lui Marilyn Monroe. Cea mai dureroasă descoperire despre actriță

Secretele întunecate ale lui Marilyn Monroe. Cea mai dureroasă descoperire despre actriță

Secretele întunecate ale lui Marilyn Monroe. Cea mai dureroasă descoperire despre actriță
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Dec 2018   •   17:39

Marilyn Monroe este una dintre cele controversate actriţe din istoria Hollywoodului. Chiar dacă au trecut decenii întregi de la moartea sa, poveştile despre persoanlitatea complexă şi zâmbetul fermecător al actriţei sunt mai vii ca niciodată. 

Viaţa lui Marilyn Monroe este încă o dată subiect de discuţie şi controversă datorită celui mai nou documentar care se avântă în lumea actriţei. Filmul se numeşte Marilyn Monroe For Sale şi va fi lansat pe 23 decembrie, potrivit dailymail.co.uk.

„Cea mai dureroasă descoperire a fost realizarea faptului că cea mai mare dorinţă a lui Marilyn a fost aceea de a-şi face o familie. Tot ce Marilyn îşi dorea în viaţa asa era să aibă un copil”, a confirmat Marion Collyer, care a jucat în filmul Some Like it Hot alături de aceasta.

Puţini cunosc faptul că ea era însărcinată în timp ce filmările pentru filmul numit anterior aveau loc. Din nefericire, actriţa a avortat spontan, lucru care i-a adus tristeţe profundă şi a atras după sine sfârşitul mariajului cu Arthur Miller. 

 

×
Subiecte în articol: Marilyn Monroe
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close