Testele ADN au arătat cine sunt adevăraţii părinţi ai Mariei, "îngerul blond" descoperit într-o tabără de romi din Grecia

de D.D.    |    25 Oct 2013   •   17:38
Testele ADN au arătat cine sunt adevăraţii părinţi ai Mariei, "îngerul blond" descoperit într-o tabără de romi din Grecia Foto: AP/Agerpres
Testele ADN au confirmat că părinţii fetiţei blonde descoperită într-o tabără de romi din Grecia sunt Saşa şi Atanas Rusev, un cuplu de romi din Bulgaria. Anunţul a fost făcut de Ministerul bulgar de Interne, informează AFP.

"Testele ADN au arătat că Saşa Rusev este mama biologică şi Atanas Rusev este tatăl biologic al fetiţei Maria", supranumită de presă drept "îngerul blond", a declarat Svetlozar Lazarov, purtătorul de cuvânt al Ministerului bulgar de Interne.

Atanas şi Saşa Rusev trăiesc în Bulgaria şi sunt suspectaţi că şi-ar fi vândut fetiţa născută în Grecia unui cuplu de romi. Cei doi au şi alţi copii la fel de blonzi ca Maria şi care chiar seamănă cu aceasta.

Soţii Rusev, în vârstă de 35 şi, respectiv, 38 de ani, locuiesc cu cinci dintre cei nouă copii ai lor, într-o cameră în care singurul mobilier este reprezentat de o sobă pe lemne şi un pat dublu.

Părinţii, şomeri, trăiesc din ajutor social şi munci ocazionale.

Maria a fost găsită de autorităţi într-o tabără de romi din centrul Greciei, existând suspiciuni de răpire.

 

 

 

Parteneri
x close