Antena 3 CNN Externe Trei adolescenți înarmați cu AK-47 au intrat pe proprietatea privată a lui Donald Trump. „Nu aveau habar unde sunt”

Trei adolescenți înarmați cu AK-47 au intrat pe proprietatea privată a lui Donald Trump. „Nu aveau habar unde sunt”

Trei adolescenți au intrat cu o armă semi-automatică pe proprietatea președintelui SUA, Donald Trump, din stațiunea Mar-a-Lago.

Trei adolescenți înarmați cu AK-47 au intrat pe proprietatea privată a lui Donald Trump. „Nu aveau habar unde sunt”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    07 Aug 2020   •   12:17

Băieții de 15 ani au fost fugăriți de poliție, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce au intrat în stațiune și au aruncat rucsacul în care se aflau pistoale-mitralieră AK-47.

Autoritățile au spus că adolescenții sunt norocoși fiindcă nici președintele, nici membrii familiei sale nu se aflau acolo. Altfel, agenții Serviciului Secret ar fi putut să-i împuște. Clubul e închis pe perioada verii.

„Nu aveau habar unde sunt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Palm Beach, Michael Ogrodnick.

Un ofițer din Palm Beach i-a depistat pe adolescenții înarmați, când aceștia se aflau într-o mașină parcată. În momentul în care au aprins luminile aeriene, mașina se îndrepta spre, spre Mar-a-Lago.

Pe drum, adolescenții au observat un al doilea ofițer care conducea și care, la un moment dat, a oprit brusc mașina, având impresia că are de gând să-i prindă.

Au intrat din greșeală pe proprietatea lui Trump

Tinerii înarmați au intrat, fără să știe, pe proprietatea privată din Florida a lui Donald Trump. Au sărit peretele din apropiere de Mar-a-Lago și s-au ascuns. La scurt timp, polițiștii au înconjurat clubul, iar aceștia au fost descoperiți cu ajutorul unui elicopter și al unui câine-polițist.

Purtătorul de cuvânt al Poliției a spus că aceștia nu au încercat să intre în clădirile stațiunii. De asemenea, au spus că nu sunt înarmați, dar ofițerii au găsit arma AK-47.

Momentan au fost arestați și duși la o unitate de detenție minoră, procurorii urmând să decidă dacă îi vor pedepsi ca adulți sau nu.

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close