Antena 3 CNN Externe Tragedie în Rusia! Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Cel puțin 13 oameni au murit

Tragedie în Rusia! Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Cel puțin 13 oameni au murit

Tragedie în Rusia! Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Cel puțin 13 oameni au murit
Sursa foto: foto- Instagram
05 Mai 2019   •   20:28

UPDATE Cel puțin 13 oameni au murit în urma incendiului. 

Avionul avea 73 de persoane la bord, potrivit CNN

Știre inițială

Un avion de linie care trebuia să decoleze de pe Aeroportul Şeremetievo din Moscova era în flăcări duminică după o aterizare de urgenţă, au relatat mass-media ruse, conform cărora mai mulţi pasageri au fost răniţi. 

"Avionul a emis un semnal de avarie după decolare. A încercat o aterizare de urgenţă, nu a reuşit prima dată şi, la a doua încercare, trenul de aterizare a lovit solul, apoi botul avionului, şi a luat foc", a declarat o sursă pentru agenţia de presă Interfax.

Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de salvare citată de agenţia publică TASS, "mai multe persoane au fost rănite". Mai multe ambulanţe au fost trimis la locul accidentului, iar pasagerii aparatului de zbor au fost evacuaţi.

În imaginile transmise de televiziunile ruse se vede cum deasupra avionului se ridică o impresionantă coloană de fum. Alte imagini arată avionul în flăcări în timp ce încearcă să aterizeze, apoi pasageri evacuaţi prin partea din faţă.

Aparatul de zbor rusesc, un Superjet-100, a decolat spre Murmansk (nord), a relatat agenţia de presă RIA Novosti, conform căreia o problemă electrică ar putea fi cauza incendiului, care s-ar fi declanşat în zbor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‼️Экстренное сообщение‼️ В Шереметьево горит самолёт. По словам очевидцев самолёт только что приземлился и загорелся. Подробности уточняются #шереметьево #горитсамолет #пожар #экстреннаяновость #молния #thebayany #theбаяны Подписывайся на наш телеграм канал ? @thebayany

A post shared by The Баяны (@thebayany) on

×
Subiecte în articol: victime Moscova aeroport avion
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close