x close

Un bunic credea că se întâlnește cu o fetiță de 15 ani pentru amor, însă ceea ce a primit în schimb l-a lăsat fără cuvinte! Momentul a fost filmat!

de A.M.P    |    16 Ian 2020   •   12:44
Un bunic credea că se întâlnește cu o fetiță de 15 ani pentru amor, însă ceea ce a primit în schimb l-a lăsat fără cuvinte! Momentul a fost filmat! 482 Foto captura video

Un pedofil britanic care credea ca se întâlnește cu o fetiță de 15 ani, pentru a întretine relatii sexuale, a avut parte de o surpriză.

Jason Tilbury, în vârstă de 50 de ani, a crezut că toate acele conversații indecente purtate online cu ”copila de 15 ani” se vor concretiza, atunci când fata a acceptat să se vadă cu el, într-o gară din Newcastle, scrie Daily Mail.

Acolo, însă, bărbatul cu apucaturi bolnave a dat nas în nas cu celebra grupare Dark Justice, care vânează pedofili în Marea Britanie.

Pus în fața faptului împlinit, bărbatul a recunoscut acuzațiile și a fost reținut.

”Discuțiile online au căpătat imediat tentă sexuală. Când a aflat ce vârstă are, clar a văzut în ea o viitoare victimă. După mai puțin de o săptămână a vrut să o întâlnească. Încerca mereu să-și acopere urmele”, au spus cei din gruparea Dark Justice.

 

Citeşte mai multe despre:

Dark Justice pedofil
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati