Antena 3 CNN Economic Biz News Grecia, CALUL TROIAN al Europei. Tsipras se întâlneşte ACUM cu Vladimir Putin: "Va fi un mare EVENIMENT"

Grecia, CALUL TROIAN al Europei. Tsipras se întâlneşte ACUM cu Vladimir Putin: "Va fi un mare EVENIMENT"

Grecia, CALUL TROIAN al Europei. Tsipras se întâlneşte ACUM cu Vladimir Putin: "Va fi un mare EVENIMENT"
de O.P.    |    02 Apr 2015   •   11:06

Marile puteri ale Europei, care au investit foarte mult în salvarea din prăpastie a Greciei, sunt de-a dreptul uluite de mişcarea pe care o face guvernul de la Atena.

În timp ce Occidentul sancţionează pe bandă rulantă Rusia, Grecia trece peste toate aceste semnale trimise lui Putin şi încearcă o apropiere periculoasă de Kremlin.

Alexis Tsipras va merge pe data de 8 Aprilie la Moscova, unde va avea mai multe întâlniri cu oameni influenţi din Rusia, dar şi cu Vladimir Putin.

“Noul guvern al Greciei vrea să întărească legăturile dintre Moscova şi Atena, iar Rusia e pregătită să facă progrese în această direcţie”, a spus Maslov, referindu-se la întâlnirile recente dintre oficiali ai celor două tari, inclusiv cea a miniştrilor de Externe Nikos Kotzias and Serghei Lavrov, din 11 februarie.
 

“Suntem convinsi că vizita de lucru a premierului grec la Moscova va fi un mare eveniment pentru relaţiile noastre bilaterale. Cu aceasta ocazie vor fi analizate posibilitati de colaborare in domeniul energiei, comertului, educatiei si culturii, dar si in domeniul militar”, a adaugat ambasadorul Rusiei la Atena.
 

Mai mult, este adusă în discuţie şi tema unui eventual împrumut, Rusia arătându-se deschisă la orice propunere.


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close