Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Norica Nicolai, după scandalul din Parlamentul European: „Avem de a face cu o imagine de decredibilizare”

Norica Nicolai, după scandalul din Parlamentul European: „Avem de a face cu o imagine de decredibilizare”

Norica Nicolai, după scandalul din Parlamentul European: „Avem de a face cu o imagine de decredibilizare”
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Mar 2017   •   21:32

Scandalul iscat de Monica Macovei şi compania în Parlamentul European nu a rămas fără urmări în ceea ce priveşte imaginea României. A confirmat acest lucru europarlamentarul Norica Nicolai în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

„Din punct de vedere a dezbaterii în Parlamentul European, vom avea o misiune a acestei comisii la Bucureşti, ceea ce este absolut corect. De această misiune este nevoie pentru că va trebui să discutăm cu profesioniştii. În afară de domnul ministru al Justiţiei şi domnul Alistar, am avut jurnalişti specializaţi în dispute politice şi nu profesionişti în ale dreptului. Ca imagine, însă, toată această acţiune de tip politic, a fost, sala în care s-a desfăşurat şedinţa a fost o Piaţă a Victoriei pentru că am avut aceleaşi imagini care ne-au marcat (...). Avem de a face cu o imagine de decredibilizare. Pentru foarte mulţi dintre noi a fost absolut jenant ceea ce s-a întâmplat acolo- nu am putut avea un dialog despre justiţiei, ci dimpotrivă am asistat la un spectacol jalnic, cu care la Bucureşti ne-am obişnuit, mai puţin la Bruxelles”, a declarat Norica Nicolai.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close