Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Punctul de Întâlnire: PNL exportă scandalul Ponta - Iohannis la Bruxelles

Punctul de Întâlnire: PNL exportă scandalul Ponta - Iohannis la Bruxelles

Punctul de Întâlnire: PNL exportă scandalul Ponta - Iohannis la Bruxelles
28 Iun 2015   •   19:28

Radu Tudor a comentat, duminică, la "Punctul de Întâlnire" demersul europarlamentarilor liberali, care au cerut audierea lui Victor Ponta la Bruxelles, în Parlamentul European.

Victor Boştinaru, europarlamentar PSD, alături de Victor Alistar, preşedintele executiv al Transparency Romania, au explicat de ce demersul este unul inoportun.

"Îmi spunea un deputat străin: ţara merge economic bine. Sunteţi în vecinătatea războiului, de obicei naţiunea se prezintă unită. Al treilea element este faptul că măsurile economice adoptate produc efecte şi aveţi o creştere economică ce pare de invidiat. Nu vă înţeleg de ce daţi apă la moară celor care vor ca România să devină dezarticulată şi obedientă" a povestit Victor Boştinaru.

"Ce este important pentru cetăţeni, pentru mediul de afaceri, riscul cel mai mare este când ai justiţie selectivă. Problema este să îi iei pe toţi, pentru că apare o problemă când există suspiciunea de selectivitate. Cei de la Bruxelles sunt informaţi, nu la nivel de detaliu, dar imaginea de ansamblu o au. Dacă tu te duci acolo să te pârăşti, unul pe altul, nu obţii plus valoare. Audierea solicitată ar fi similară cu situaţia Ungariei. Este cale lungă" crede Victor Alistar.
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close