Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Subiectiv: Oamenii lui Macovei, ajutaţi de PNL să dezinformeze

Subiectiv: Oamenii lui Macovei, ajutaţi de PNL să dezinformeze

Subiectiv: Oamenii lui Macovei, ajutaţi de PNL să dezinformeze
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Mar 2017   •   20:31

Fostul ministrul al Justiţiei Monica Macovei a adus în Parlamentul European 30 de protestari din Piaţa Victoriei, identificaţi ca membri ai mişcării #rezist, pentru a lua parte la dezbaterea organizată de comisia LIBE pe tema problemelor apărute în justiţia din România după emiterea Ordonantei 13/2017, eveniment la care a participat şi ministrul Justiţiei Tudorel Toader.

De altfel, în timpul dezbaterii, chiar Macovei a precizat că în sala din Parlamentul European sunt prezenţi "oameni care au fost în stradă în Bucureşti", scrie luju.ro.

Mai precis, europarlamentara Monica Macovei facea referire la cele 30 de persoane pentru care a rezervat 30 de locuri în sală în care a avut loc dezbaterea organizată de comisia LIBE, care au ajuns la Bruxelles cu un avion Tarom. Transportul şi cazarea acestora a fost asigurată din fonduri europene, dat fiind că anual fiecare europarlamentar are dreptul la 100 de astfel de invitaţii.

Trebuie precizat că acelaşi lucru ca şi Monica Macovei, dar la o scara mai mică, de 15 persoane (protestatari #rezist) l-a făcut şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu, membru al Partidului Naţional Liberal (PNL).

Cei 30 de #rezistenţi nu au fost însă chemaţi pentru a lua parte la dezbatere, ci pentru a provoca şi a incita la reacţii. Iar acest lucru s-a văzut foarte clar în cazul ministrului Justiţiei Tudorel Toader, care a fost asaltat de întrebări şi reproşuri din partea protestatarilor.

×
Subiecte în articol: Subiectiv PNL Monica Macovei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close