x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

iPhone 8: preț, specificații și noutăți

de 17 Feb 2017   •   17:42
iPhone 8: preț, specificații și noutăți 106

iPhone 8 e văzut ca o revoluţie. Vine la un deceniu după primul şi aşteptările sunt, firesc, imense. Zvonurile de până acum nu-l anunţă însă ca pe un dispozitiv radical.

Samsung şi Apple au semnat de curând un acord prin care compania sud-coreeană le va oferi americanilor 160 de milioane de ecrane pentru viitoarele telefoane. Acest număr este destul de surprinzător, din mai multe motive.
 

Lansarea iPhone 8 va avea loc, cel mai probabil, în luna septembrie a acestui an. În mod normal, trebuia să vorbim despre lansarea iPhone 7S, dar având în vedere că modelul lansat anul trecut a fost doar o îmbunătățire minoră adusă iPhone 6S, dar și faptul că următorul model se anunță revoluționar din multe privințe, e greu de crezut că Apple nu va sări direct la denumirea de iPhone 8.

Există numeroase zvonuri legate de iPhone 8, iar noi le-am cules pe cele mai importante în rândurile de mai jos. Vorbim despre specifiicațiile iPhone 8, prețul și designul noului terminal Apple. Potrivit informațiilor care circulă pe internet, telefonul proiectat în Cupertino are șansa să fie cel mai bun smartphone din 2017.

Mai multe pe playtech.ro

 

sati