Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce personalitate ai, în funcție de luna în care te-ai născut, cu Mihai Voropchievici: "E lider! La ei nu există nu pot, ci eu pot"

Ce personalitate ai, în funcție de luna în care te-ai născut, cu Mihai Voropchievici: "E lider! La ei nu există nu pot, ci eu pot"

Numerologul Mihai Voropchievci a vorbit în emisiunea Adevăruri Ascunse despre cum ne influențează luna în care ne-am născut pe fiecare dintre noi.

Ce personalitate ai, în funcție de luna în care te-ai născut, cu Mihai Voropchievici: "E lider! La ei nu există nu pot, ci eu pot"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2017   •   20:04

Luna în care ne-am născut este extrem de importantă pentru personalitatea noastră. Mihai Voropchievci a vorbit în emisiunea Adevăruri ascunse despre cum ne influențează luna în care ne-am născut pe fiecare dintre noi.

Nativul născut în ianuarie, dobândește prin nașterea în această primă lună îndemânare, independență, energie, este foarte responsabil, foarte muncitor. Are o deviză: E lider, la el nu există nu pot. Eu pot.

Cei născuți în luna februarie sunt dependenți, cea mai mare influență este de la mamă. Are atracții spre căsătorii, oameni care evadează din realitate și sunt visătorii cu ochii deschiși.

Pentru martie, sunt guralivi, exprimare, sociabilitate, gusturi artistice.

Mai multe în video de mai jos.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close