Antena 3 CNN Horoscop Astrologul Cristina Demetrescu, despre al doilea val de coronavirus: 'Schimbările generate acum vor fi ireversibile'

Astrologul Cristina Demetrescu, despre al doilea val de coronavirus: 'Schimbările generate acum vor fi ireversibile'

Astrologul Cristina Demetrescu, cea care spunea, în decembrie 2019, la Antena 3, despre un virus şi preconiza prin ce va trece omenirea, a vorbit astăzi despre un al doilea val al epidemiei de COVID-19.

Astrologul Cristina Demetrescu, despre al doilea val de coronavirus: 'Schimbările generate acum vor fi ireversibile'
de M.Z.    |    09 Mai 2020   •   15:06

"Acum, suntem într-o perioadă imprevizibilă, cel mai bine ar fi să nu ne facem planuri. Cred că ne pune răbdarea la încercare.

Ce spun autorităţile ne obligă să ne programăm într-un anumit fel, dar lucrurile nu stau aşa. Trebuie să luăm această stare ca atare, să nu ne mai facem planuri.

Lumea se schimbă şi se schimbă ireversibil. Când apar aceste evenimente cu decese, lumea nu se va mai întoarce niciodată în punctul acela. Trebuie să fim pregătiţi pentru o schimbare globală, chiar dacă alţii stau, energiile lucrează, adică se întâmlplă schimbări fără ca noi să ne dăm seama", a spus Cristina Demetrescu, sâmbătă, la Antena 3.

Astrologul este de părere că ar urma şi un al doilea val al epidemiei de coronavirus şi vorbeste despre octombrie ca despre o lună sensibilă.

"Din punct de vedere al aşezării astrelor, există posibilitatea unui al doilea val. În octombrie, se strâng din nou planetele", a comentat Demetrescu.

Când vine al doilea val de COVID-19 şi când se termină criza, ce arată astrele

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu coronavirus

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close