Antena 3 CNN Horoscop Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment teribil: când va fi ultimul val de coronavirus

Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment teribil: când va fi ultimul val de coronavirus

Astrologul Cristina Demetrescu a declarat că în noiembrie ar fi ultimul val de coronavirus, dacă ne uităm la planetele care au generat acest fenomen. În 2021 avem şi vindecarea care acum pare că nu mai vine, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă seară, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment teribil: când va fi ultimul val de coronavirus
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    13 Iul 2020   •   20:27

România se află, până în mai 2021, "pe zona bolilor lungi şi grele sau care pot oricând să complice lucrurile”. Tot anul 2020 va fi anul restricţiilor, după cum arată planetele, a mai spus ea.

2020, un an periculos

”E un an static, care nu ne ajută pe mulţi, că stăm într-o expectativă şi e greu să-ţi faci planuri de viitor, iar 2021 ar trebui să fie un an cel puţin mai bun, e anul deciziilor inteligente, sper să se ia, cel puţin în ce priveşte economia. Şi dacă se reuşeşte, România are de câştigat.

E un an periculos, trebuie să ne luăm resursele pe care le aveam programate pentru ceva să le ducem în altă zonă", a mai declarat astrologul Cristina Demetrescu.

Avertismentul lansat de astrologul Cristina Demetrescu: "În 2020 nu se schimbă nimic. Primele veşti bune vor veni..."

”Eu personal nu simt că e un an de vacanță. (...) Vacanțele pe termen scurt ar merge ”, a adăugat Cristina Demetrescu, sâmbătă, la Antena 3.

2020, un an periculos. Astrologul Cristina Demetrescu: ”Ultimul val e coronavirus va fi în...”

”Aştept de la anul 2021 şi vesti bune pentru ţara noastră, dar în 2020 nu se schimbă nimic. Noi ne relaxăm, dar de aici înainte ţine de fiecare dintre noi.

Pentru ţara noastră, destinul, eclipsele, mercur retrograd care a adus valul pandemiei, corelate cu faptul că erau trei puncte critice, teoretic am trecut peste ele, deci după un anumit timp de repaxare, poate mulţi îşi vor pune problema că nu e chiar aşa, adică e bine să fim mai atenţi”, a mai spus ea.

Citiți și:

Horoscop cu Cristina Demetrescu. Capricornii au asupra lor toată presiunea planetelor grele, Taurii au probleme de sănătate

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop coronavirus
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close