Antena 3 Horoscop Ce urmează după coronavirus? Carmen Harra, despre schimbările care ne aşteaptă: "Atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire"

Ce urmează după coronavirus? Carmen Harra, despre schimbările care ne aşteaptă: "Atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire"

de Denisa Nedelcu    |    07 Iul 2020   •   17:26
Ce urmează după coronavirus? Carmen Harra, despre schimbările care ne aşteaptă: "Atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire"
Sursa foto: Instagram/Carmen Harra

Odată terminată criza provocată de pandemia de coronavirus, pericolele nu se vor sfârşi. Nu ne aşteaptă zile liniştite, chiar dacă am scăpat de starea de urgenţă şi perioada de izolare. Cel puţin asta susţine prezicătoarea Carmen Harra, care prevede în continuare riscuri pentru populaţie şi vorbeşte de faptul că virusul ar urma să sufere mutaţii.

"Lucrurile revin încet-încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care  conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se  rezolvă destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe", spune prezicătoarea Carmen Harra, potrivit ciao.ro.

Tot ea susţine că Sars CoV-2 va apărea în toamnă, dar va suferi mutaţii, astfel că vaccinurile nu şi-ar mai putea dovedi eficienţa. "(...) prin toamnă virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă! 

Harra: Tot ce ni se întâmplă acum este, de fapt, o lecție karmică

Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional. Între timp lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume", completează Carmen Harra.

"Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire. Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acum este, de fapt, o lecție karmică! Karma este consecința experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență", este de părere prezicătoarea Carmen Harra.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close