Cum ne afectează eclipsa de lună din 5 iulie. Nativii din aceste zodii trebuie să fie foarte atenți

de Cristina Tudorache    |    05 Iul 2020   •   16:06
Cum ne afectează eclipsa de lună din 5 iulie. Nativii din aceste zodii trebuie să fie foarte atenți Hepta

La noapte va avea loc a treia eclipsă de lună din ultimele cinci săptămâni. Totodată, cinci planete sunt în retrograd în această perioadă, ceea ce o să ne afecteze destul de mult. Daniela Sinulescu, astrolog DC News, a explicat că următoarele zodii trebuie să fie atente zilele acestea: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Luna plina este în Capricorn, care are retrograde trei planete - Jupiter, Saturn și Pluto. Acest lucru înseamnă că vor avea loc schimbări, iar în contextul pandemiei, este posibil să discutăm din nou despre restricții, iar de săptămâna viitoare vor urma decizii importante la nivel mondial.

Cele mai afectate zodii: Berbec, Rac, Capricorn, Balanță

La nivel individual, eclipsa activează foarte mult semnele cardinale - Berbec, Rac, Capricorn, Balanță. Aceste semne vor trece prin stări de anxietate, furie, nervi, irascibilitate. Luna plină în Capricorn le va activa acestor zodii, de asemenea, fricile: de exemplu, frica de singurătate sau de exprimare a emoțiilor. 

Săptămâna viitoare aceste zodii vor fi cicălitoare, pe alocuri obraznice, de aceea trebuie să fie foarte atente.

La sfârșitul anului, vom avea o conjuncție Jupiter-Saturn în Vărsător care va schimba lumea.

La nivel global, efectul eclipsei de lună ar putea consta în schimbări importante la nivelul instituțiilor (OMS; NATO; UE) și ne putem aștepta chiar la noi restricții, de exemplu, unele state pot închide granițele pentru cetățenii altor state.

Parteneri
x close