Antena 3 CNN Horoscop Eclipsă totală de Soare, 4 decembrie 2021. Mihai Voropchievici: "Vor fi puse sub lupă veniturile pensionarilor, se va recalcula coșul familiei"

Eclipsă totală de Soare, 4 decembrie 2021. Mihai Voropchievici: "Vor fi puse sub lupă veniturile pensionarilor, se va recalcula coșul familiei"

Eclipsa totală de Soare de sâmbătă, 4 decembrie 2021, va avea efecte majore asupra zodiilor. Conform astrelor, aceasta va schimba în bine soarta multor zodii, dar va aduce și câteva îngrijorări. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la Antena 3, la ce trebuie să fie atenți românii.

Eclipsă totală de Soare, 4 decembrie 2021. Mihai Voropchievici: "Vor fi puse sub lupă veniturile pensionarilor, se va recalcula coșul familiei"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Dec 2021   •   14:10

"E ultima eclipsa de anul acesta. Este o eclipsa totală de Soare vizibilă, de această dată, numai în emisfera sudică. Iar influxurile acestei eclipse au atins România, azi dimineață la ora 9:34, ora Bucureștiului", a anunțat Mihai Voropchievici, la Antena 3.

"Se repun din nou în funcție toate problemele de la eclipsa din 10 iunie. Există câteva aspecte negative. Conjuncția Pluto-Venus din casa a 12-a cu Luna Neagră din tema natală a României. Și acum vom vedea circumstanțele sociale și situațiile dificile care au subminat încrederea în sine a românilor. De fapt, o proiecție a fricilor interioare, care nu ne-au permis să acționăm.

Vor fi dintre aceia care, la un moment dat, au avut totuși puterea să ia decizii, ca să îndrepte niște lucruri spre binele lor. Dar au trebuit să suporte și repercursiunile faptelor supuse cutumelor sociale de către cei care sunt la putere.

Acum, la eclipsa, vor fi puse sub lupă veniturile pensionarilor, spitalele de boli cronice, se va recalcula coșul familiei, se vor reaorganiza servicile de asistență sociale precum și ajutoarele sociale. Iar Parlamentul ar trebui să lanseze noi proiecte pentru serviciile de sănătate și reorganizarea sistemului de sănătate și de educație.

Aspectele armonice dintre Uranus, care e în tranziție, cu Pluto în natal și Jupiter în natal al României, nu ar trebui să ne bucure. Este o revoluție în structura economicului, a socialului, educației și sănătății. Politici destul de dure și, uneori, nu sunt pe placul românilor.

Posibil să asistăm și la o schimbare de structură a politicului, prin reducerea numărului de parlamentari. Dar la fel de bine poate fi vorba despre câteva mișcări sociale și economice prin care România poate să renască din propria cenușă. Atenție, însă! Acestea nu se realizează anul asta, într-un an sau doi. Efectele se văd în 4-5 ani."

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close