Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1-15 februarie 2023, cu Cristina Demetrescu. Fecioarele primesc o cerere în căsătorie, pe harta Gemenilor apare succesul

Horoscop 1-15 februarie 2023, cu Cristina Demetrescu. Fecioarele primesc o cerere în căsătorie, pe harta Gemenilor apare succesul

Horoscop 1-15 februarie 2023, cu Cristina Demetrescu. Pentru următoarele două săptămâni nu aş putea să spun că zodicul este plictisitior, dar nu avem planete retrograde, lucrurile sunt liniştite, am putea să evoluăm, să ne modernizăm.

Horoscop 1-15 februarie 2023, cu Cristina Demetrescu. Fecioarele primesc o cerere în căsătorie, pe harta Gemenilor apare succesul
Sursa foto: pixabay.com/Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    30 Ian 2023   •   16:33

Este o perioadă foarte bună pentru progres, oamenii pot simţi că sar un nivel şi putem să batem fierul cât e cald.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Berbec

Berbecii ar putea să meargă la doctor să-şi facă un mic control sau poate chiar o intervenţie uşoară şi în felul acesta chiar să întâmpine greutăţi şi complicaţii care ar putea apărea în următorii trei ani. Ar putea să-şi calce şi pe orgoliu şi să se împace cu cineva sau să-şi ceară chiar iertare. De asemenea, ar putea să declare un sentiment cu mai mult curaj şi, astfel, să evite o singurătate pentru următoriii trei ani.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Taur

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La ei, este posibil să închidă o experienţă de viaţă şi este mai bine ca el să vadă semnele şi să se despartă în condiţii amiabile decât să lase următorii trei ani să vină cu anumite dezamăgiri în care nimeni nu este de vină, că poate drumurile se despart.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Gemeni

Ar putea să găsească o persoană drăguţă, abilă, diplomată, descurcăreaţă şi dispusă să le rezolve anumite probleme administrative sau în relaţia cu autoritiţile. Şi Gemenii ştiu să zâmbească foarte frumos, dar au măcar norocul să descâlcească anumite lucruri pentru ei şi persoanele apropiate. Aceşti nativi ar putea să facă paşi importanţi în carieră, în profesie şi să conteze foarte mult în evoluţia lor pentru următorii trei ani. Oricum, e de bine, deci "succes" scrie pe harta unui Geamăn.

Citeşte şi: Horoscop pentru 2023, cu Cristina Demetrescu. Zodiile care au noroc tot anul

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Rac

Racii ar putea să primească veşti din afara graniţelor ţării, poate veşti bune de la prieteni, unii se pot îndrăgosti şi asta le poate schimba viaţa pentru următorii ani. Sau ar putea să citească o carte care să le deschidă orizonturi noi şi poate se gândesc să urmeze chiar o facultate. De asemenea, pot avea revelaţii spirituale şi asta le întăreşte credinţa.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Leu

Leii ar trebui să urmeze nişte sfaturi de la oameni, pentru că ei sunt în general generoşi, poate puţin naivi şi ar putea să intre într-o penitenţă financiară dacă merg pe încredere. Adică, nu te apuci să faci un credit, ca să-şi cumpere iubitul o maşină, de aceea trebuie să fie foarte atenţi. Lor le intră bani, dar trebuie să fie foarte atenţi în numele cui fac favoruri.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Fecioară

La ele, poate apărea un as în mânecă ce le ajută să scape de nişte relaţii toxice, dar apare şi împăcare în anumite cupluri unde au fost tensiuni până acum sau oamenii nu s-au înţeles. Din anumite motive, Fecioarele pot primi şi o cerere în căsătorie.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Balanţă

Balanţele se pot folosi de perioada următoare pentru a rezolva anumite relaţii de serviciu, le poate aduce şi creativitate, se pot ocupa de proiecte personale pe plan profesional, pot avea locuri de muncă noi. Deci cei care nu se trezesc în timp util să facă această schimbare acum, poate fi târziu apoi. La fel şi în ce priveşte sănătatea.

Vezi şi: Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu. Berbecii şi Taurii au multe oportunităţi, Scorpionii scapă de plăţile karmice

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Scorpion

La Scorpioni, apar sentimente noi, iubirile rare poartă măşti în acestă perioadă, pot apărea copii, se pot împăca sau pot vorbi pe limba copiilor, dar pot dovadă şi de mai multă creativitate în perioada următoare şi s-ar putea să descopere lucruri noi.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Săgetător

Săgetătorii au o perioadă de linişte, de calm, pot face anumite demersuri legate de casă, s-ar putea să-şi găsească o casă, cei care caută. Tot la ei, apar şi sentimente noi: dragoste, iubire, pasiuni, şi faţă de anumite lucruri, nu neapărat faţă de o persoană de sex opus.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Capricorn

Capricornii se apucă de scris - poate experienţă, poate ficţiune, poate le amestecă, îşi îmbunătăţesc latura comunicării şi descoperă capacitatea de a preda. Mesajele importante ajung la ei printre rânduri, ei sunt foarte pasionaţi acum să obţină informaţii noi.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Vărsător

Vărsătorii au o periodă bună din punct de vedere financiar, dar asta nu înseamnă neapărat o stabilitate pentru următorii ani. Totuşi, se pot gândi să-şi ia o maşină sau o casă.

Horoscop 1-15 februarie 2023 pentru Peşti

Peştii traversează o perioadă de graţie, atât femeile cât şi bărbaţii, arată mai bine, sunt admiraţi, sunt lăudaţi, capătă puţin mai multă încredere, sunt în faza angelică, au foarte multă energie de dat, iar creativitatea, intuiţia este acolo la locul ei.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close