Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii se confruntă cu consecinţele unor alegeri, iar Săgetătorii trebuie să evite excesele

Horoscop 1 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii se confruntă cu consecinţele unor alegeri, iar Săgetătorii trebuie să evite excesele

Lună plină astăzi, sub patronajul Balanţei. Relaţiile sunt importante, deci, să fim un pic mai atenţi la cei din jur. Să avem curaj, îndrăzneală şi o viziune clară!

Horoscop 1 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii se confruntă cu consecinţele unor alegeri, iar Săgetătorii trebuie să evite excesele
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    01 Oct 2020   •   09:39

Berbec. Pentru că luna le trece prin sens, sunt foarte sensibili şi riscă să interpretreze disproporţionat unele semnale. Să se asigure că au înţeles bine ce vrea să le transmită celălalt.

Taur. Au nevoie mai mult de discreţie astăzi, chiar se ascund pentru a analiza la rece tot ce s-a întâmplat în ultima vreme. O relaţie profesională le-a dat un pic de furcă.

Gemeni. Sunt foarte sociali şi au nevoie nevoie de nişte experienţe sociale, nişte senzaţii tari şi poate le trece prin minte astăzi, să facă ceva ce nu mai făcut niciodată, sau să ajungă într-un loc special în care nu au mai fost demult.

Rac. Luna plină poate aduce un sentiment al responsabilităţii mult accentuat. Pot analiza astăzi un pic mai sensibil, dacă funcţia pe care o au este potrivită pentru ei sau nu.

Leu. Vorbim de viitor şi responsabilitate. Cumva se confruntă cu consecinţele unor alegeri poate făcute chiar cu multă vreme în urmă şi abia acum pot să-şi dea seama foarte limpede, dincolo de interesele personale, dacă acele acţiuni, acele decizii, au fost corecte şi pentru alţii.

Fecioară. Au o lună plină ce marchează spor care vine prin colaborare. Urmăresc banii, dar au nevoie de o persoană sau de o colaborare, sau de o relaţie cu cineva ca să ajungă la aceşti bani. Poate e bine să recitească un contract pentru a se pune la curent cu obligaţiile lor.

Balanţă. O zi în care sunt foarte atente la ce dă celălalt, ce a făcut şi ce nu a făcut şi poate din nou se vorbeşte de depăşirea unor limite, negocieri şi dezbateri.

Scorpion. Muncesc. E o plină plină care le sesizează slăbiciune fizică, asta pentru că probabil nu sunt foarte bine antrenate sau depăşesc o limită corporală. Atenţie la sănătate!

Săgetător. Trebuie să evite excesele. Luna plină indică faptul că poate fac prea mult din ceva, sau au un viciu şi ar fi bine să renunţe.

Capricorn. O lună plină fixată pe axa căminului şi a siguranţei. Îşi caută locul, sau poate este una din acele zile foarte sensibile, în care simt nevoia să se înrădăcineze şi să definească acel acasă al lor, atât la muncă, cât şi în cămin.

Vărsător. Vorbim de planuri şi proiecte. Au abundenţă de idei, dar trebuie să fie un pic mai organizaţi şi îşi dau seama că au nevoie de un colaborator foarte serios pentru a putea merge mai departe.

Peşti. O lună plină pe axa banilor, dar banii depind de ei, de efortul lor şi pentru a face acest efort, au nevoie de curaj, de încredere în propriile forţe şi de o viziune foarte clară pentru a merge mai departe.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close