Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10-16 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii și Taurii au toate șansele să câștige mai mulți bani

Horoscop 10-16 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii și Taurii au toate șansele să câștige mai mulți bani

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce ne rezervă astrele în săptămâna 10-16 august. E o săptămână care ne cere să facem eforturi pentru atingerea obiectivelor. Nu este ușor, dar tocmai de aceea Marte ne ajută să ne mobilizăm toată voința.

Horoscop 10-16 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii și Taurii au toate șansele să câștige mai mulți bani
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2020   •   18:46

Berbec. Luni și marți, chiar până în prânzul zilei de miercuri, se cere energie, inspirație și originalitate pentru a câștiga bani. Există aceste șanse, dar doar dacă văd oportunitățile sau reacționează cu spontaneitate la provocările vieții. Miercuri, joi și vineri e nevoie de mai multă comunicare, abilitate în a jongla cu informațiile, dar și cu ajutoarele, inspirațiile sau sfaturile pe care le pot primi. În weekend, totul e despre griji casnice.

Taur. Au o săptămână pe care o încep în forță, sunt foarte centrați pe ei. Dacă cineva îi supără vor spune, dacă au păreri diferite vor spune. Miercuri, joi și vineri e despre bani. Negociază, discută, trebuie să fie foarte abili să nu piardă. În weekend fac călătorii.

Gemeni. Săptămâna începe cu atenționări legate de bani, de sănătate. E bine să nu riște, să nu cheltuiască, să nu consume. Pot sesiza care sunt oamenii, zonele, colaborările care nu funcționează prea bine. Pentru asta sunt bune zilele de luni și marți. Miercuri pot interveni, pot corecta, pot repara. La final de săptămână, din nou bani.

Rac. Încep săptămâna cu multe surprize. Pot avea uși deschise. Găsesc oameni care le pot fi prieteni pentru a rezolva anumite probleme. Află tot felul de vești spre finalul săptămânii. În weekend au niște strategii pentru următoarele săptămâni.

Leu. Săptămâna începe cu autoritate și cu forță. Sunt capabili de decizii surprinzătoare. Pot hotărî o schimbare majoră de destin. Găsesc susținere multă miercuri și joi. În weekend e bine să stea liniștiți.

Fecioară. Luni și marți primesc vești, în urma cărora își schimbă ideile, viziunea. Informațiile dictează ce vor face miercuri și joi. Pot avea zile bune, în care se pun în evidență. În weekend primesc complimente.

Balanță. Au mare grijă luni și marți cât se pot baza pe alții. E posibil ca partenerul de viață sau o persoană importantă să vină cu o idee. Miercuri și joi fac călătorii. În weekend, au treburi, sarcini gospodărești.

Scorpion. Au de la începutul săptămânii o mare grijă în legătură cu felul în care sunt percepuți de ceilalți. Pot face noi cunoștințe noi și marți sau afla lucruri noi despre oameni. Impresia pe care o lasă altora e aceea de oameni hotărâți, independenți, pot fi amirați pentru asta. Grijă la bani miercuri și joi. În weekend, călătorii, drumuri.

Săgetător. Sunt puși pe muncă luni și marți. Trebuie să se adapteze la situațiile care se ivesc, să fie creativi, spontani. Miercuri și joi sunt foarte populari. În weekend, răsfăț.

Capricorn. Sunt senzuali luni și marți, pun accentul pe ce le place. Miercuri și joi se ocupă de serviciu, pot avea rezultate. În weekend stau cu persoana iubită.

Vărsător. Încep săptămâna cu un ritm mai lent, au nevoie să-și încarce bateriile. Nu ies prea mult în evidență. Sunt într-o mare formă miercuri și joi, sunt originali, fac lucruri amuzante și năzdrăvane. Muncesc în weekend.

Pești. Pun preț pe informații. Problemele pe care le au de rezvolvat îi obligă să vadă situația și din alt unghi. Au nevoie de niște soluții practice la niște probleme acute. Miercuri și joi fac o muncă de cercetare și investigație. În weekend, distracție.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close