Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 10 august, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc vești, iar Gemenii vor avea parte de conflicte

HOROSCOP 10 august, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc vești, iar Gemenii vor avea parte de conflicte

Este una din acele zile în care trebuie să aplicăm doar soluțiile în care credem și să ne batem pentru ideile noastre. Fecioarele vor primi vești, unele bune altele mai puțin bune iar pentru Gemeni se anunță o zi cu multe discuții și investigații.

HOROSCOP 10 august, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc vești, iar Gemenii vor avea parte de conflicte
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    10 Aug 2020   •   09:15

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat luni, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbecii - vor să câștige bani și pentru asta sunt foarte creativi. Pot avea niște idei geniale, nu toată lumea este de acord, bagă bani în buzunar dar și consumă foarte multă energie pentru asta. 

Taur - îi surprind pe cei din jur prin răsturnările de situație pe care ei le provoacă sau răzgândirile pe care le au. Discuții în casă și nu foarte armonice. 

Gemeni - pentru Gemeni se anunță o zi cu multe dicuții dar și cu multe investigații. Au nevoie de informații, fac săpături pentru ele, trag de limbă oamenii, verifică dacă ce află este adevărat și poate de asta depinde o alegere bună. 

Rac - ziua poate aduce discuții, dispute, în cercul de persoane în care se află. Lumea are vederi diferite și le este greu să afle care este calea cea mai bună pentru ei și persoanele din jur. 

Leu - Leii sunt autoritari și își impun punctul de vedere, lucru care poate să nu fie pe placul unor colaboratori. Fac lucrurile doar după inima lor sau convingerile lor. 

Fecioara - Fecioarele pot primi vești, unele bune altele mai puțin bune. Trebuie să găsescă soluții mai ales la veștile care nu sunt cele mai plăcute acum. 

Balanța - pot avea surprize din partea unor colaboratori apropiați sau chiar din partea partenerului de viață care fie ia o decizie și anunță niște planuri. Le este greu să țină pasul cu cei apropiați. 

Scorpion - Scorpionii contează pe colaboratori și de aceea este bine să îți măsoare cuvintele și să facă față surprizelor pe care alții le fac. Dacă își schimbă dispoziția sau renunță la un parteneriat, să aibă mai mult tact. 

Săgetotor - muncesc cu mai puțină răbdare mai ales dacă este vorba de cineva tânăr, mai puțin priceput. Dar exact talentul lor pedagogic este subliniat astăzi, așa că dau sfaturi. 

Capricorn - ziua aduce calcule financiare, poate griji pentru viitor, neîncredere în forțele proprii sau timiditate mai ales dacă e vorba de o acțiune nouă sau vor să demonstreze ceva cuiva. 

Vărsător - sunt mai atenți la capacitățile lor, munca lor, efortul pe care trebuie să îl depună și este bine că deocamdată își adună forțele și nu le risipesc în jur.

Pești - ziua poate aduce tensiuni la locul de muncă sau discuții despre cum ar fi mai bine să se rezolve o treabă, fiecare vine cu soluția sa și ar fi bine să aibă răbdare și să asculte și punctele de vedere ale celorlalți. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close