Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 12 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot câștiga bani, iar Leii au parte de succes la muncă

HOROSCOP 12 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot câștiga bani, iar Leii au parte de succes la muncă

Prânzul este cel mai bun moment al zilei, să nu îl irosim. Astăzi putem realiza multe lucruri dacă suntem determinați și ne concentrăm doar la scopurile noastre. Patru zodii au parte de capcane.

HOROSCOP 12 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot câștiga bani, iar Leii au parte de succes la muncă
de Diana Dragotescu    |    12 Aug 2020   •   09:00

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat miercuri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - pot câștiga bani sau au o victorie astăzi chiar și în fața unor persoane cu autoritate. Le iese ce și-au propus. 

Taur - pot reuși și ei într-o dispută, pentru că argumentele lor sunt ascultate. Deasemenea au acte bune, vine un aviz sau o autorizație. Contactează persoane care sunt greu de găsit. 

Gemeni - reușita nu ține de efortul lor ci de a altora care rezolvă lucrurile și în felul acesta se pot bucura de succes. În orice caz, o problemă se rezolvă de la sine. 

Rac - ziua poate aduce prieteni, o mână întinsă, un ajutor nesperat sau o informație foarte utilă. Trebuie să fie deschiși, să vadă și partea plină a paharului. 

Leu - pot avea deasemenea succes, prin muncă însă. Se bizuie pe colaboratori, nu este cazul să supere pe cineva, nu e o zi bună pentru critică ci pentru a coaliza cât mai multe forțe în jurul lor.

Fecioară - pot avea și ele o reușită astăzi dacă, cu încredre, ies în față și își spun punctul de vedere cu argumente. Au o reușită ce se bazează pe inteligența lor. 

Balanță - vorbim de o reușită materială, salvează ceva, repară un obiect, bună colaboratre cu familia, primesc un cadou. Au și ei o reușită materială. 

Scorpion - ziua poate aduce, mai ales în jurul prânzului, succes datorită unui parteneriat, unei colaborări , unui contract bun sau o persoană cu care colaborează face lucrurile foarte bine. 

Săgetător - sunt muncitori mai ales la prânz și reușesc să aibă un rezultat bun sau să găsească o oportunitate pentru ei. Se bucură și dacă găsesc ceva mai ieftin. 

Capricorn - vorbim de o zi de claritate, se lămuresc în legătură cu sentimentele lor, își dau seama ce vor, ce simt, ce au nevoie. Asta le limpezește toate frământările din ultima vreme. 

Vărsător - pot avea succes dacă se concentrează și în felul acesta descoperă dacă este sau nu cazul să fie cu cineva, să participe la un eveniment, să accepte o invitație. 

Pești -  ziua aduce reușite în discuții, în dezbateri dar și informații foarte bune pe care le pot primi chiar și sub formă de critică de la persoane care le vor binele.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close