Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se răsfață, Scorpionii fac planuri de cheltuit bani

Horoscop 12 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se răsfață, Scorpionii fac planuri de cheltuit bani

Horoscop 12 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Tandrețe și duioșie, astăzi mai ales pentru prima parte a zilei. Să zâmbim, să îmbrățișăm și să spunem vorbe frumoase.

Horoscop 12 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se răsfață, Scorpionii fac planuri de cheltuit bani
Sursa foto: Antena3
de Gabriel Dano    |    12 Iun 2021   •   08:55

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Relația cu familia este subliniată, în special la început de zi, așa că planurile sunt foarte tandre pentru acest weekend.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Au chef de călătorii și poate le este dor să ajungă în locuri care le sunt foarte dragi sau să viziteze diverse persoane. Oricum, sunt foarte mobili astăzi.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, o zi în care rezolvă niște probleme financiare. Tot la bani le este gândul. Dar, este o zi reușită, se distrează cu bani puțini. dar lucrurile arată foarte bine pe harta lor.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci este una dintre acele zile în care starea de bine a lor este subliniată, deci trebuie să se gândească la ei și să-și facă toate răsfățurile care le fac bine.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, intimitate și discreție, azi. Poate că au nevoie să-și încarce bateriile, să se asundă un pic de toți ceilalți pentru a fi mai mult în liniștea lor.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, întâlniri cu prietenii, socializează cu foarte mult spor și se bucură de bucuriile și realizările celorlalți. știu să susțină și știu să aprecieze.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, organizare familială, tot felul de activități și tot felul de surprize care apar, poate musafiri sau planuri care se schimbă pe parcurs, dar sunt bune și este veselie pe harta lor.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, vorbim de o zi care poate să-i pună pe drumuri, în tot cazul, gândul le merge departe, fie la planuri și proiecte financiare și legate de bani, fie la persoane. În tot cazul, tendința este de a ieși din casă.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, spor material, unii cu simț gospodăresc pot avea niște realizări materiale, mai ales dacă ei pun mâna și fac lucruri. Pot salva un obiect foarte valoros și sunt mulțumiți.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, relație foarte bună cu partenerul de viață, duioșie și tandrețe sau flirturi. În tot cazul, e bine să-și recucerească partenerul pentru că e una dintre acele zile în care lucrurile merg bine în plan sentimental.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, muncă. Sunt inspirați, au chef, fac și lucru pentru alții, mai ales pentru membri ai familiei și sunt apreciați pentru faptul că știu să le pese.

Horoscop 12 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești, imaginație, creativitate, doar activități ludice, simple, care îi bucură, foarte bună relația cu copiii pentru cei care sunt părinți. Sau pur și simplu ei se copilăresc.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close