Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 13 august, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii fac tranzacții financiare, iar Vărsătorii sunt îndrăzneți

HOROSCOP 13 august, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii fac tranzacții financiare, iar Vărsătorii sunt îndrăzneți

Este o zi a istețmii dar și a umorului. Trebuie să vedem nu numai partea plină a paharului, ci și pe cea luminoasă a vieții. O zi foarte frumoasă mai ales că ne pune în contact cu oamenii din jurul nostru.  

HOROSCOP 13 august, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii fac tranzacții financiare, iar Vărsătorii sunt îndrăzneți
Sursa foto: Antena3
de Diana Dragotescu    |    13 Aug 2020   •   09:15

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat joi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - se pot bucura de relații bune și vorbe bune în jurul lor. Sunt foarte isteți, pot pune cap la cap niște informații. 

Taur - bani, succes, reușită, își ating obiectivele, țintele, dar discută mult și poate este cazul să se și adapteze, să fie fluizi pentru a găsi soluții. 

Gemeni - sunt inspirați, își folosesc intuiția din plin, în afaceri dar și în relațiile sentimentale. Cu alte cuvinte, să își asculte vocea interioară, nu numai elementele raționale după care se ghidează deobicei. 

Rac - pot avea una din acele zile în care sunt un pic mai visători, poate cu gândul la o călătorie, un voiaj sau la întâlnirea cu cineva. Sufletul le spune că au nevoie și de o pauză. 

Leu - ziua aduce succes public, pot impresiona lumea, au niște întâlniri valoroase sau se gândesc la un proiect pe care să îl prezinte în fața unui număr mare de oameni. 

Fecioară - pot face anunțuri oficiale astăzi sau își exprimă în mod vizibil, pompos opiniile și și le susțin cu multe argumente. 

Balanță - ziua poate aduce contactarea unor persoane aflate la distanță, greu de găsit, greu de accesat, de la care află niște răspunsuri. Trebuie să fie un pic insistente. 

Scorpion - fac niște tranzacții financiare, fac niște calcule, se gândesc cum să pună problema mai bine pentru a obține mai mult. 

Săgetător - este o zi care aduce inspirație mai ales în relațiile sociale. Este una din acele zile în care nu trebuie să stea în casă, ci să se întâlnească cu toate persoanele care sunt în agenda lor pentru că pot rezolva foarte multe lucruri. Vești bune și din străinătate.

Capricorn - muncesc astăzi, sunt creativi și nu au sentimentul acela de greutate. Uniii pot să își facă chiar planuri de viitor cu ocazia asta și să găsescă soluții la problemele pe care le au. 

Vărsător - sunt ingenioși și îndrăzneți, atât în ideile cu care vin dar și în plan sentimental. Fac ochi dulci unor persoane. 

Pești - ziua se pare că aduce nevoie de a se centra, de a fi ei cu ei sau cu cinva apropiat de sufletul lor, dar din familie.  Se anunță vizita cuiva, unei perosne interesante pentru ei.  

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close